ŽELIM GA KAO LUDA: 18 godina nisam imala seks

Možda će moja priča zvučati čudno, a mene mnogi, i to s pravom, proglasiti ludačom, ali istina je - 18 godina nisam imala seks. To mi je sutovo, za vreme jedne prepirke, juče u lice sasula ćerka. Rekla mi je da sam sitničava i džangrizava jer sam, kako ona reče, “dedojebana”. I dete ima pravo. Samo kad pomislim šta sam sve u životu propustila, koliko lepih trenutaka, plašeći se razočaranja kakvo sam doživela s njenim ocem.

U drudnoći sam se veoma ugojila, više od 30 kilograma. Iako sam se kasnije trudila da se vratim u pređašnje stanje, nisam uspela. Debela se nisam sviđala sebi. A kako me je bivši muž napustio posle afere s koleginicom, izgubila sam i ono malo samopouzdanja.

Bilo je prilika, nije da nije. Udvarali su mi se muškarci, ali sve neki bezveznjaci, mislila sam. Dok sam tako čekala svoju filmsku ljubav, gospodina pravog, prođe život. Danas, u 56. godini, muškarca nema na vidiku.

Godinama mi se niko ne udvara, pa sam sigurna da ću u penziju otići a da neću imati seks. A želim ga, nije da nije. Posebno kada sam se suočila s golom istinom koliko je vremena prošlo od moje poslednje intimnosti. Nadam se sada bilo kakvom muškarcu, mlađem, starijem, više ne pravim pitanje, jer seks želim kao luda. Moja ćerka e u pravu, nije normalno živeti bez seksa.

DUD

Pogledajte još