DNEVNI HOROSKOP ZA 26.MART: Strelac pakuje kofere, Vagi odličan period

OVAN

Posao: Vaš trenutni cilj vas vodi u pogrešnom pravcu, jer imate motiv da se mnogo iscrpite. Budite malo fleksibilniji kada je u pitanju vaša radna sredina. Neko od vaših kolega vam može pomoći bez izuzetka.

Zdravlje: Povišen pritisak.

BIK

Posao: Možda uviđate isuviše rutine kada su poslovi koji radite u pitanju. Ne dopuštate sebi veći komfor, jer ste spremni da se odreknete nekih stvari zbog sopstvene porodice. Prihvatate ulogu žrtve ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

BLIZANCI

Posao: U suštini ste neko ko brzo sprovodi svoje želje u stvarnost. Put kojim ste krenuli vam donosi neku vrstu satisfakcije u smislu da ono što poželite možete i da ostvarite. Niste na gubitku ukoliko pomalo usporite sa donošenjem odluke kada su akcije u pitanju.

Zdravlje: Nemate više razloga za brigu kada je vaše zdravlje u pitanju.

RAK

Posao: Imate dosta zamršenu situaciju na polju posla i ne dozvoljavate da vam se neko meša u segment gde ste do skoro važili za pravog eksperta. Imaćete povremeno ukalupljenu situaciju zbog Sturna koji ne dozvoljava da se elegantno i opušteno ponašate.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je loše postavljen.

LAV

Posao: Zagarantovano bolji period na polju finansija vam je nešto što već osećate kada je u pitanju nova strategija koju sprovodite. Bićete podstaknuti novim idejama i nećete izostajati kad su novi poslovni zahtevi u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

DEVICA

Posao: Vaše radne navike moraju da se promene ukoliko želite da se prilagodite novim tržišnim uslovima. Sami uviđate da su vam metode rada isuviše klasične i da ste na gubitku kada je finansijska situacija u pitanju.

Zdravlje: Unosite previše šećera.

VAGA

Posao: Kada je u pitanju vaša finansijska situacija može se reći da će doći do sitne redukcije na osnovu čega ćete morati da se pozabavite ovim segmentom u onom smislu u kome se ne dovodi u pitanje vaša sigurnost.

Zdravlje: Dobro se obucite.

ŠKORPIJA

Posao: Otežanja na polju posla su se odrazila na vašu zaradu koju trenutno imate. Ne dozvoljavate sebi pritisak i na to svakako imate pravo, ali vaše odluke pomalo kasne i ne možete da se opustite kada obećano nije ispunjeno.

Zdravlje: Opuštajte se jer ste pomalo napeti.

STRELAC

Posao: Volite da putujete, pa ste zastali kod jednog kraćeg izleta u neku obližnju državu. Ne budite na kraj srca kada su vam šanse pružene. Imate mnogo više nego drugi ljudi pa budite zahvalni na onome što vam se pruža.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

JARAC

Posao: Polje karijere garantuje solidne novčane prilive na koje u svakom slučaju možete da računate. Uspeh na ovom terenu retko koji znak poseduje. Bićete skloni samokritičnosti koja ne vodi ničemu nego jednoj ličnoj entropiji.

Zdravlje: Cirkulacija vam je loša strana.

VODOLIJA

Posao: Vaš istraživački duh je nešto na šta ostali članovi vašeg kluba ne mogu da računaju kao čvrst stav već više kao obećanje. Imajte na umu da se sve svodi na konkretan rad na koji morate da prionete u svakom slučaju.

Zdravlje: Čuvajte se stresa.

RIBE

Posao: Motiv kojim ste krenuli da radite trenutno vam nosi solidnu šansu da ponekad možete da odahnete kada su u pitanju konkretne stvari. Ne morate da se petljate sa poslovima koji vam ne leže i ne doprinose radu koji nema svrhu kod novčane situacije.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

Izvor:luftika.rs

Pogledajte još