NAKON 10 GODINA: YU Grupa pred veliki novosadski koncert najavljuje izlazak novog albuma (FOTO)

Dvanaesti studijski album pod nazivom “Evo stojim tu” doneće 11 kompozicija, od toga deset potpuno novih.

-Među tekstopiscima su: Bora Đorđević, Nikola Čuturilo i Petar Jelić koji je uradio pesmu za naš prvi singl 'Panika', rekao je Žika Jelić, jedan od osnivača YU grupe.

Kako kažu članovi grupe, braća Jelić, nov album donosi mnogo nove energije i čistog, beskompromisnog rokenrola. Album bi trebao da izadje do 02. aprila, tj. do velikog jubilarnog koncerta u Novom Sadu, koji se održava povodom 45 godina od nastanka grupe.Ovih dana možete pogledati i spot za pesmu Ko, sa novog albuma, a u režiji Petra Vujanića.Gitarsta

Petar Jelić ističe da je sa stričevima Žikom i Dragim u YU grupi 23. godinu i da kako vrijeme odmiče funkcionišu sve bolje, što se odrazilo i na novom albumu. „Nekad je to bila veća razlika u mišljenima, a sada posle 45, odnosno 23 godine se mnogo, mnogo bolje razumemo. Sledećih 45 godina biće mnogo lakše“, Crni leptir, “Čudna Šuma, Mornar, Pustinja, Kome se raduješ” samo su neki od hitova koje je "YU grupa" za 45 godina postojanja ostavila publici u amanet.

Ulaznice za rodjendanski koncert u Novom Sadu, 02. aprila, su u prodaji na blagajni SPENS-a, prodajnim mestima Gigstix i Eventim, kao i online na sajtovima gigstix.com i eventim.rs . Cene u predprodaji su 1250, a na dan koncerta 1400 dinara.

(old_image)
(old_image)

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još