HRANITE MU SUJETU: Koji komplimenti prijaju njegovom horoskopskom znaku

Ovan

Nezavisni ovnovi obožavaju osećaj slobode i skloni su avanturi, pa je pametno naglašavati i hvaliti upravo to - njihovu spontanost i potrebu za istraživanjem.

Bik

Svi znamo da su bikovi tvrdoglavi, a iako nama to zvuči kao mana, s pravom, ponosnom biku će upravo to biti kompliment. Ako si u vezi s bikom, povremeno spomeni kako si fascinirana činjenicom kako on nikad ne odustaje od onoga što zacrta.

Blizanci

Implusivni, dovitljivi, društveni i uvek spremni za nove izazove, blizanci vole isprobavati nove stvari i slušati komplimente o sopstvenoj impulsivnosti.

Rak

Tipični rak želi udovoljiti osobi s kojom je u vezi i imaju potrebu da je usreće, a upravo će priznanje da je u tome uspeo biti najbolji kompliment.

Lav

Taština je jedna od jačih karakteristika kada je u pitanju lav, ali i velika lojalnost prema osobi koju vole. Ako je tvoj dečko po horoskopu lav, dovoljno je da mu pokažeš da ceniš sve što bi uradio za tebe i daš mu do znanja da je tvoj junak.

Devica

Ovaj horiskopski znak je vrlo praktičan, oprezan i traži logiku u svemu što radi, zato je davanje komplimenata devici poprilično jednostavno - ako mu pokažeš da veruješ njegovoj proceni, dala si mu najveći kompliment na svetu.

Vaga

Ovaj znak je idealista, pogotovo kad je u pitanju ljubav. Većina drugih znakova zna da u ljubavi ne može baš sve biti idealno, zato je najveći kompliment koji možeš dati vagi potvrda da i ti veruješ u tu idealnu viziju.

Škorpion

Ljubomorni i jako odani, škorpioni iznad svega žele biti priznati kao odlični ljubavnici. Mislimo da je jasno kakav kompliment najviše vole čuti.

Strelac

Puni ideja, energije, inovativnih planova… strelci imaju puno za dati, a najčešće se boje da osoba s kojom su u vezi neće podržati njihove želje i vizije. Ako svom dečku strelcu daš do znanja da ga podržavaš u svim njegovim idejama, kupićeš ga zauvek.

Jarac

Jako nezavisni i teški kad je u pitanju verovanje drugima, jarci možda neće uvek pokazati koliko im značiš, ali će očekivati da to zaključiš sama. Ako svom dečku daš do znanja da ga razumeš bez da ti puno kaže, pokazaćeš mu da shvataš i poštuješ njegov karakter.

Vodolija

Vodolije su zabavne i imaju puno ideja koje će hteti da podele s tobom. Jedan od najvećih komplimenata koje im možeš dati je podrška kada su u pitanju njihove ideje, jer su po tom pitanju poprilično nesigurni.

Ribe

Ovo je najnežniji horoskopski znak, a s tim dolazi i najveća količina nesigurnosti. Ako imaš dečka koji je po horoskopu riba, često ćeš ga morati hvaliti i podsticati da nastavi dalje.

Izvor: Index.hr/nadlanu

Pogledajte još