DNEVNI HOROSKOP ZA 27.MART: Jarac rešava sudbinske stvari, Blizanci se troše

OVAN

Posao: Ukoliko ste u poslu, koji zahteva dodatno prikupljanje informacija možete se nadati dodatnoj zaradi, jer ste pomalo u poziciji, koja vam donosi bolji status od većine. Iskoristite šansu koja vam se plasira, kako biste mogli da unovčite na solidan način vaše radne aktivnosti.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Vaša ambiciozna crta je nešto na šta računate u narednom perodu. Saradnici vas podržavaju i nemate nameru da odustaješ od zacrtane namere. Imate dovoljno prostora da se raskomotite kada je u pitanju investicija u kojoj se odlično snalazite.

Zdravlje: Bubrezi su u malo lošijem stanju.

BLIZANCI

Posao:Kada su vaše ideje u pitanju nemate nameru da čekate neki novi momenat. Imali ste dovoljno propuštenih šansi, koje su vas mimoišle u konkretizaciji. Niste se još usudili u nekom meri da uradite ono što trentno želite. Imaćete potpunu podršku svog mentora, ovaj put.

Zdravlje: Popravljate krvnu sliku.

RAK

Posao: Vaš preduzetnički duh vas navodi da se pokrenete na nekoliko segmenata koji vam donosi novčanu satisfakciju koju ste već duže vreme priželjkivali. Pokušajte da se povremeno informišite oko aktivnosti koje ćete uraditi u narednom periodu koji vas podstiče na bolje partije.

Zdravlje: Opuštajte se.

LAV

Posao: Imate veliko poverenje u svoje saradnike. Planovi za buduće akcije su vam na mestu i ne morate da se dvoumite oko budžeta, koji vam se nudi trenutno kada suinvesticije u pitanju. Ne morate dase plašite rizika koji je neminovan, ali je u manjem intenzitetu ovaj put.

Zdravlje: Srčani mišić vam je pomalo loše postavljen.

DEVICA

Posao: Nemate razloga za nešto više u svom poslovnom krugu ljudi osim ako ste u pokušaju da uvedete nešto novo i potpuno novi kriterijum. Možda je ovo na neki način tek tranzitni period brzih planeta koje vam daju mnogo bolje šanse kada su u pitanju bolje partije na koje računate kao na dobitnu kombinaciju.

Zdravlje: Pokušajte da se pomalo opuštate.

VAGA

Posao: Saradnici uviđaju da ste u odličnoj formi kada su poslovni zadaci u pitanju. Ne morate da se pravdate za eventualne greške, ukoliko se podrazumeva da možete imati određenu normu, kada su takve stvari u pitanju. Odlična kombinacija sa Ovnom je dosta dobra za vaše finansije.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je loše postavljen.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušavate da se domognete boljih partija i ne morate da se pravdate pred većinom saradnika. U suštini ste neko ko prikuplja informacije sa više strana kako biste pokušali da nađete odlično rešenje za svoj trenutni status.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je lošiji.

STRELAC

Posao: Slobodno insistirajte na novim poslovnim aranžmanima, koji vam donose dodatni finansijski priliv. Problem se uviđa kada je u pitanju nečiji kolebljiv stav u pitanju. Ne pokušavajte da se prilagođavate onome što trenutno radite koliko bi bilo dobro da insistirate na pomalo pasivnom stavu.

Zdravlje: Kostobolja.

JARAC

Posao: Otežanja preko polja posla vam doprinose novim idejama, jer stvari ne stoje baš najbolje kada su u pitanju povremeni pokušaju da se finansijski stabilizujete. Neko bi mogao da vam pomogne, ali vaš tvrdokoran stav ne dopušta da se povinujete nečijim idejama.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba tačka.

VODOLIJA

Posao: Prihvatili ste tradicionalne metode u svom radu. Neko bi vas posavetovao da to nije pravi izbor jer ste upućeni na kolebljivo tržište, koje može da vas počisti kada je vaš sitni biznis u pitanju. Poslušajte savet osoba koje su prošle kroz sličan stav po pitanju poslovne situacije.

Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

RIBE

Posao: Možda budete na tajnom zadatku u poslovnoj sredini u kojoj se trenutno nalazite. Ne morate da se zamarate sitnicama, koje vam odvlače pažnju. Niko nije savršen kada su u pitanju poslovni aranžmani koje trenutno radite ali se oseća odlična poslovna situacija.

Zdravlje: Šećer u krvi može biti povišen.

Izvor: luftika.rs

Pogledajte još