LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. MART: Ribe ulaze u tajnu vezu, Devica upoznaje zanimjivu osobu

OVAN

Ljubav: Partner je pomalo zauzet sopstvenim temama. Pokušavate da doprete do nečijeg srca, ali ste pomalo u drugom planu kada je vaš emotivni status u pitanju.

BIK

Ljubav: Osećate se zadovoljno pored osobe sa kojom ste već duže vreme u jakoj vezi. Niste u zavidnoj situaciji kada je u pitanju ova nova osoba što se odnosi na one koje koji su trenutno slobodni.

BLIZANCI

Ljubav: Pokušavate da nađete zajednički jezik kada su partnerske stvari u pitanju. Ne morate da se trošite na segmentu, koji vam ne donosi ništa posebno osim loše ideje, koju bi mogli da donesete.

RAK

Ljubav: Ne morate da se dodvoravate partneru za svaku sitnicu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se upustite u raspravu, kada su vaša prava u pitanju.

LAV

Ljubav: Imate dovoljno razloga da verujete svom partneru i da se opustite u prijatnom ambijentu. Nadajte se izlasku u dvoje na večeru, koja vas može opet spojiti na prijatan način.

DEVICA

Ljubav: Ukoliko ste sami nemate nameru da se osamljujete uvek. Možete biti u jednom emotivnom zanosu koji vam može doneti solidno poznanstvo sa novom osobom.

VAGA

Ljubav: Kada je upitanju vaš privatni život u pitanju, ne morate da se toliko dajete ako je neki problem u pitanju sa nekim ukućanima. Budite dosledni sebi i svojim potrebama.

ŠKORPIJA

Ljubav: Depresivan stav koji imate kada su novi prijatelji u pitanju je nešto što vas navodi na promenu. Što se ljubavnog statusa tiče može biti dosta promenljiv kada su stav partnera u pitanju kao i vaše raspoloženje.

STRELAC

Ljubav: Neko nov vam se pojavljuje na ljubavnom segmentu. To može biti jedan Jarac ili Lav, koji može da vam donese prijatno raspoloženje.

JARAC

Ljubav: Ukoliko ste sami nećete očajavati, jer vam se inače dopada jedna osoba koja ima tradicionalan pristup braku. Sudbinski vam se stvari rešavaju.

VODOLIJA

Ljubav: Neko je uz vas i onda kada vam je najgore. Nemate puno izbora osim, ako se ne povinujete okolnostima koje vam se pružaju.

RIBE

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Imate dovoljno dobre aspekte dase nešto konkretno realizuje u vašu korist kada su vaše emocije u pitanju.

Izvor: luftika.rs

Pogledajte još