TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Devet saobraćajki, povređeno 14 osoba

U 19.05 sati na uglu ulica Maksima Gorkog i Sime Igumanova (bivše Franca Rozmana) povređena je 33-godišnja ženska osoba, koja je potom prevezena u Urgentni centar.

Do saobraćajne nezgode došlo je i u 19.30 sati na Vidikovačkom vencu, ali na licu mesta ekipa Hitne pomoći nikog nije zatekla.

U 22.12 sati na uglu Radničke i Ulice Mladena Mitrića povređena su dva muškarca, oba stara oko 25 godina, i prevezena u Urgentni centar, a beznačajne povrede zadobila je 40-godišnja žena, koja je odbila dalji transport.

Na uglu Kruševačke i Strumičke ulice su u 22.41 sati povređeni 43-godišnja ženska osoba i 20-godišnji muškarac, koji su takođe prevezeni u Urgentni centar.

Takođe u 22.41 sati, u Ulici Cara Dušana u Zemunu kod Saobraćajne škole, lakše su povređene dve ženske osobe starosti 16 i 21 godinu i dve muške od 18 i 19 godina starosti, nakon čega su sa lakšim kontuzionim povredama i istegnućem vrata prevezeni u Urgentni centar.

Na novom Obrenovačkom putu kod OMV pumpe na Čukaričkoj padini u 23.59 sati povređen je muškarac (35), koji je prebačen u Urgentni centar, a na istoj lokaciji je došlo do još jedne saobraćajne nezgode u 05.35 sati, ali je poziv otkazan.

U 01.05 sati na uglu Dobračine i ulice Braće Jugovića došlo je do povrede 25-godišnje ženske osobe, pešaka, koja je potom prevezena u Urgentni centar.

Na Savskom nasipu na Novom Beogradu prema Surčinu, u Galovici, u 06.39 sati prevrnuo se automobil, pri čemu su povrede glave zadobila dva muškarca, oba stara oko 27 godina, koji su prebačeni u Urgentni centar.

Macura je navela da su se tokom noći za pomoć javljali hronični bolesnici svih grupa - srčani sa bolom u grudima, astmatičari sa gušenjem, hipertoničari i psihijatrijski bolesnici.

Tokom jučerašnjeg dana, dodala je ona, zabeleženo je 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 40 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nijedna osoba nije zadobila povrede teže prirode.

Izvor:Alo/nadlanu

Pogledajte još