POČETAK KRAJA ILI PROLAZNA KRIZA: 7 znakova da bi trebalo da ga ostavite

1.Mislite na bivšeg

Ukoliko sve češće razmišljate o bivšem partneru, vreme je da ostavite sadašnjeg. Muškarac sa kojim ste očigledno ne ispunjava vaše kriterijume čim ga upoređujete sa prethodnim.

2. Slušajte svoje srce
Zatvorite oči i zamislite ovakvu scenu: ako biste morali da birate kojeg muškarca ćete se lakše odreći – saašnjeg partnera ili drugog muškarca koji vam okupira misli – pa izbor „padne“ na aktuelnog partnera, jasno je šta bi trebalo da uradite.

3. Ko vas čini srećnom?
Razmislite, koji muškarac čini da se osećate kao princeza? Bivši, sadašnji ili onaj kojeg povremeno susrećete u gradu i zbog kojeg vam „prorade leptirići u stomaku“? Pravi je onaj koji kod vas izaziva najlepša osećanja. Odlučite se za njega.

4. Partner vas zanemaruje
Više ćete razmišljati o muškarcu koji vam je simpatičan ukoliko vas sadašnji partner zapostavlja. Dajte mu šansu da promeni svoj odnos prema vama; ukoliko je ne iskoristi, ostavite ga.

5. Lista osobina
Napravite listu osobina koje vas privlače kod suprotnog pola. Onda uporedite koje od tih osobina ima vaš parter, a koje vaša simpatija. Ko prevagne – taj dobija!

6. Izbledela osećanja
Nekada ste osećale snažnu ljubav i strast prema sadašnjem partneru. Ali, u poslednje vreme osećanja su izbledela. To je jedan od znakova da se vašoj vezi bliži kraj. Biti u vezi koja je mlaka i bez strasti je mučenje, vi zaslužujete bolje!

7. Češće se svađate
Različiti uglovi gledanja na život su sasvim u redu, pod uslovom da ne prerastu u verbalni rat bez kraja. Ako se iz dana u dan svađate sa partnerom i takvo ponašanje postane navika, vreme je da se okrenete i odete. Bez žaljenja!

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.