TRČI KOLIKO TE NOGE NOSE: 5 tipova žena koje moraš izbegavati

Princeza

Ona je navikla da je sve po njenom, a kad nije, spremna je da napravi veliku dramu. Princeze su jako naporne kada su u pitanju veze, jer najčešće očekuju najbolje za sebe.

Balavice

Najčešće jako mlade devojke, ali godine zapravo nemaju puno veze s tim - balavice su devojke koje ne žele vezu s muškarcem koji je zainteresovan za njih, nego s onim koji ih uopšte ne primjećuje. Obožavaju nnevaljale momke i nisu navikle komunicirati s normalnim, odraslim muškarcima.

Devojka koju moraš zadiviti

Postoje žene koje znaju koliko vriede i koje ne prihvataju bilo šta, a postoje i one koje imaju neverojvatno visoka očekivanja od muškaraca. Naravno da ženu na početku treba zadiviti, ali ove o kojima pričamo je nemoguće zadiviti, ma koliko se muškarac trudio.

Ogorčene

One koje su se nekoliko puta opekle pa govore da su si muškarci isti. Ogorčene žene često žive u iluziji da su svi muškarci svinje, a zbog toga je veza s njima jako, jako naporna.

Kontrol freak

Neki muškarci traže ženu koja će ih kontrolirati i koja će ih gušiti, ali većina ipak traži nekog malo… normalnijeg. Žene koje su zavisne o kontroli u vezi krenu lagano, gotovo neprimetno, a jednom kad se dovoljno opuste, pretvaraju se u diktatora.

Izvor:nadlanu

Pogledajte još