UŽIVAJTE U SUNCU: Prolećni dani su konačno stigli

U Srbiji će danas pre podne biti pretežno sunčano, a popodne stiže postepeno naoblačenje sa zapada, ponegde s kratkotrajnom kišom, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, u skretanju na jugozapadni i zapadni.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus dva do četiri, najviša dnevna od 13 do 18 stepeni.

U Beogradu će danas pre podne biti pretežno sunčano, od sredine dana postepeno naoblačenje uz mogućnost kratkotrajne kiše.

Vetar će biti slab, pre podne jugoistočni, popodne u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 4 a najviša oko 15 stepeni.

U Srbiji će u utorak biti promenljivo oblačno, u većini mesta suvo, samo ponegde sa kratkotrajnom kišom. Zatim se očekuje pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 20 do 25 stepeni, samo se u subotu očekuje prolazno naoblačenje sa malom šansom za padavine i manjim padom temperature.

U Beogradu će u utorak biti promenljivo oblačno s kratkotrajnom kišom. Od srede pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom od 20 do 25 stepeni, samo se u subotu očekuje prolazno naoblačenje, s malom šansom za padavine i manjim padom temperature.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 28. mart 2016:

Očekivana biometeorološka situacija može uticati nepovolјno na kardiovaskularne bolesnike i astmatičare. Neraspoloženje i bolovi u mišićima su moguće meteoropatske reakcije.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay.com

Pogledajte još