KAPOR OGORČEN: Sramotno je što mi ispadamo ludi

Saobraćajna nesreća u kojoj umalo nisu poginuli Saša i Nikolina Kapor neće dobiti sudski epilog jer Okružno tužilaštvo u Bijeljini nije uspelo da pronađe dokaze protiv osumnjičenog Marka Ostojića, koji je izazvao udes.

Poznati estradni par nedavno je dobio obaveštenje od nadležnih organa iz Republike Srpske da ne postoji odgovorna osoba za saobraćajku koja se dogodila u julu prošle godine, kad su njih dvoje zajedno s trogodišnjim sinom automobilom sleteli u Drinu. Iako Kapor tvrdi da se nesreća dogodila dok je pokušavao da izbegne direktan sudar s kombijem kojim je upravljao Ostojić, tužilaštvo je ocenilo da ne postoje dokazi za krivično gonjenje.

Za nesreću u kojoj umalo nismo izgubili život sud je doneo odluku da nema dovoljno dokaza. Da li bi taj dečko odgovarao da je neko, daleko bilo, poginuo u saobraćajki?! To znači da se moja i Nikolinina izjava, kao i zapisnik s lica mesta nigde ne računaju! Sramotno je to što mi ispadamo ludi, a on je izazvao nesreću. Da li iko može da poveruje u to?”, priča pevač i opisuje kako je izgledala saobraćajka u blizini Zvornika.

Taj dečko, koji je ušao u našu traku, okrenuo se, otišao u policiju i rekao im da je neki auto sleteo u reku. Kad su došli policajci, rekli su mi da je on glavni svedok saobraćajke! Ja im saopštavam da je taj isti dečko odgovoran za nesreću, a oni me gledaju bledo i tek tada shvataju o čemu se radi. Taj dečko nas je sterao s puta u reku, bez blama se okrenuo i otišao da prijavi policiji, a onda tužilaštvo donosi odluku da nema osnova da ga krivično gone. Po meni, ovo se meri s ludošću!”, zaključuje Kapor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: arhiva NaDlanu

Pogledajte još