ZABIO JOJ NOŽ U VRAT: Pokušao da ubije suprugu

Novosadska policija uhapsila je juče Dejana Đ. (49) iz okoline Novog Sada zbog sumnje da je u porodičnoj kući pokušao da ubije svoju suprugu Elenu Đ. (47), saznaje „Alo!“. Naime, on je nakon žučne rasprave sa suprugom uzeo kuhinjski noži i zabio joj ga u vrat.

Nesrećna žena primljena je u bolnicu i nije u životnoj opasnosti.

- Dejan je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje. Napisana mu je krivična prijava za pokušaj ubistva. U toku dana biće saslušan u tužilaštvu - objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Kako bismo dobili više informacija, kontaktirali smo sa članovima porodice uhapšenog nasilnika, ali oni nisu bili raspoloženi za priču.

- Ja sam Dejanova ćerka i on nije kod kuće. Ne želim da pričam o tome šta se dogodilo kod nas - kratko je rekla devojčica i spustila slušalicu.

Ni komšije ove porodice, koja živi u mestu nadomak Novog Sada, juče nisu bili raspoloženi za bilo kakvu priču. Tvrde da ne treba da se mešaju.

- Oboje su dobri i vredni ljudi. Šta se dešavalo u njihova četiri zida, nek sami reše. Ne trebaju nam problemi kad Dejan izađe iz pritvora. Bitno nam je da smo čuli da je Elena dobro i da će se izvući - kažu komšije bračnog para.

Inače, svedoci smo da poslednjih meseci sve više žena trpi nasilje, i to najčešće od muževa. Mnoge žene trpe dugogodišnje maltretiranje jer ih je sramota da o tome progovore s nekim.

- Nikada ne trpeti nasilje. Ženska populacija kod nas je generalno vaspitana da trpi, ali nasilje neće prestati ako ga same ne prekinu. Znam koliko je teško izaći iz nasilnog odnosa, godinama radim ovaj posao i vidim koliko se žene muče da preseku, ali ako one to ne prekinu, niko neće to učiniti za njih - rekla je u jednom intervjuju za „Alo!“, Vesna Stanojević, koordinarka Sigurne kuće.

Izvor: Alo.rs
Foto: Yayimages/ilustracija

Pogledajte još