Nominovani za MTV EMA nagradu su...

Spremite svoje prste, odnosno miševe jer su u trci za MTV nagradu ove godine:

Edo Maajka
Gibonni
Gramophonedzie
Leeloojamais
Negative

Glasanje za „Best Adria Act“ počinje danas na adresi www.mtvema.com i trajaće do 15. oktobra kada ćemo dobiti pobednika.

Na konferencijama za štampu koje su istovremeno održane u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, MTV je objavio imena 5 izvođača iz regiona koji će se takmičiti u finalnoj trci za nagradu „Best Adria Act“ na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europen Music Awards), koja će se održati 7. novembra u Madridu.
Nakon što je u avgustu obajvljena list aod 30 izvođača nominovanih u kategoriji „Best Adria Act“ gledaoci MTV-ja imali su priliku da glasaju za svoje omiljene izvođače na sajtovima www.mtv.rs, www.mtv.hr i www.mtv.si .

Poznat kao jedan od najprestižnijih muzičkih događaja na svetu, ovogodišnji Mtv Ema spektakl održaće se u Madridu. Ovo je drugi put u 17 godina dugoj istoriji ove nagrade da je Španija domaćin - prvi put je bilo u Barseloni 2002. godine.
Konferenciji za štampu prisustvovali su članovi benda Negative,dok su se ostali nominovani izvođači putem video poruka obratili prisutnima i obožavaocima.
Ivana Peters je rekla da grupi „Negativ“ već dosta znači sama činjenica da su nominovani – „Vidim da smo u dobrom društvu, i jako mi je drago što nam je takva konkurencija. Do sada smo osvajali mnoge nagrade, ali ovo je poseban momenat u našoj karijeri. Tako da, pobedili – ne pobedili, nama sama nominacija mnogo znači.“

I ostali nominovani izvođači su se preko video poruka zahvalili MTV-ju, i pozvali obožavaoce da glasaju za njih.

Prošle godine, pobednici MTV EMA – Lollobrigida imali su oko 200 000 glasova! Ako vas je neko od ovih izvođača pokrenuo, ako vam se dopada njihov spot, ili prosto „otkidate“ na njihovu muziku glasajte na www.mtvema.com.

Tekst: Nada Veljković
Foto: Duško Jelen

(old_image)

Pogledajte još