"Montevideo, Bog te video" druženje sa fanovima

Kao još jedno zagrevanje pred odlazak u Urugvaj, u čuveni Montevideo, na snimanje drugog dela sage o srpskoj fudbalskoj reprezentaciji koja je sada zaludela i mlade generacije - zvezde ovog filma su odlučile da promocije nikada dosta, kao ni druženja sa fanovima. Najomiljeniji glumci iz "Montevidea", a to su pre svega mlade zvezde, potpisivale su plakate, fotografisale se sa fanovima, ćaskale, smejale se... I sve to sa nezapamćeno velikim brojem fanova koje je okupio jedan domaći film, pa čak i uživo, ispred Doma omladine.

Sve u svemu - prijatno druženje kakvo fanovima ne bi dosadilo ni da se desi opet i sutra, jer toliko je ovaj film postao omiljen, zajedno sa talentovanim i lepim zvezdama Milošem Bikovićem, Petrom Strugarom, Aleksandrom Radojičićem...

Na Facebooku, koji je "Montevideo" sasvim osvojio, komentari na ovo druženje su samo u superlativu i svi ističu ljubaznost zvezda i njihovo strpljenje da se sa svima fotografišu i popričaju.

Jedna Sandra je na Facebooku napisala sledeći komentar: "Dаnаs je bilo sаvršeno! Ekipа - nаjboljа nа svetu! Tirke, Mošа, Stаnoje, Vаlerijа, Bаlerinа.. Svi! Predivni su. Super provod u Urugvаju vаm želim i dа se što pre vrаtite sа drugim delom nаjboljeg filmа ikаdа - "Montevideo, Bog te video", nаrаvno!"

Pogledajte u našoj FOTO GALERIJI kako su se zvezde filma "Montevideo, Bog te video" družile sa fanovima i... javite nam ako ste na nekoj od fotografija, dole, u komentarima!

Čedomir Jovanović sa suprugom je tu, a vi?

K.M.
Foto: Mirjana Ristić Damjanović

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.