Juan Mekgregor: Heroj sa hiljadu lica

Sjajni glumac Juan Mekgregor osim što je u magazinu "Bullet" na genijalno ekscentričnim fotografijama dokazao da sa godinama izgleda sve bolje i ima sve više da ponudi, on je u otvorenom intervjuu podelio i mnogo toga ličnog.

Pored ostalog, zvezda "Trejnspotinga", "Mulen Ruža" i "Ratova zvezda" ispričao je kako se izborio sa svojim problemom sa alkoholom, a i podelio je sa čitaocima i jednu "pijanu scenu" sa Igijem Popom.

Nakon jednog modnog događaja krajem devedesetih godina prošlog veka na kome je nastupao Igi Pop, Juan se uputio u bekstejdž da upozna legendarnog muzičara. "Pod gasom", Juan je čak i izveo ples za Igija, koji uopšte nije znao ko je on. To da ga Igi nije prepoznao je dosta čudno s obzirom da je Juan igrao upravo Igi Popa u filmu "Velvet Goldmine"?!

- Alkoholna magla u glavi se na neki način raščistila i video sam sebe kako radim to što radim i rekao sam sebi: "Šta? Šta to radiš? Moraš da prestaneš... Šta to je..no radiš?!" A Igi Pop je samo sedeo i govorio: "Da, to je kul, čoveče." - ispričao je Juan za magazin "Bullet" objasnivši da "nije znao šta da radi i da se osećao tako poniženim, pa je samo pobegao iz Igijeve garderobe".

Inače, Juan retko priča o svojim problemima sa alkoholom, koji je ostavio pre više od deset godina. Danas, on je porodičan čovek, ima troje dece i veliki je zaljubljenik u motore čega je dokaz sjajan mini TV serijal Long Way Round. Kroz šest epizoda, gledali smo Juana i njegovog prijatelja, takođe glumca, Čarlija Burmana kako na motorima prelaze put oko sveta.

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Juan Mekgregor na fotografijama za magazin "Bullet"

(old_image)

Pogledajte još