Poznati na otvaranju kluba "Cinema"

U ćetvrtak, 16.februara, održano je zimsko otvaranje kluba "Cinema". Poznati prestonički klub nije radio skoro dva meseca, ali je sada "u rukama"
Andreja Kesića i njegovih saradnika, tako da će ponovo imati sjaj kultnog prestoničkog mesta za provod, navodi se u saopštenju.

Program na otvaranju kluba "Cinema" vodila je Nina Radulović - Lečić, koja je osim voditeljke bila i specijalni muzički gost otpevavši pet pesama uz pratnju benda Veska Vučkovića. Njenom pevačkom poduhvatu prisustvovao je i njen suprug Branislav Lečić.

Inače, muzički deo program je bio obogaćen i nastupom "Queen Tribute Band" koji je naišao na sjajnu reakciju publike... Za goste je bilo organizovano i iznenađenje - tombola u kojoj je druga nagrada (spa dan za dve osobe u hotelu "Continetal") pripala voditeljki Danijeli Jankov, a glavnu nagradu je Nina izvukla svojoj sestri, naravno, sasvim slučajno.

Od poznatih koji su te večeri uživali u klubu "Cinema" bili su i: Srđan Đoković, Dr. Feelgood, Sergej Trifunović, Daniel Đokić, Marijana Mićić, Sanja Papić, Marko Đurovski, Dejan i Marija Udovičić, Filip Miletić, Miloš Nadaždin, Dragana Mašović, Ivana Milović, Ines Jevrosimović, Biljana Obradović i mnogi drugi.

(old_image)

Pogledajte još