Heineken Liga šampiona žurka

Heineken, čuveni svetski proizvođač piva, sedmu godinu zaredom je sponzor prestižnog fudbalskog takmičenja, UEFA Lige šampiona. Heineken je jedini internacionalni pivski brend koji koristi svoje sponzorstvo kako bi se približio svojim i fanovima Lige šampiona podstičući ih na odgovornu konzumaciju uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly".

Ove godine, Heineken je organizovao zajedničko gledanje finalnog meča Lige šampiona, u beogradskom restoranu Aero Klub, čiji se prostor, baroknog stila, savršeno uklapa uz Heinekenovu kampanju Legendarni fudbal. U ovogodišnjem finalu sastala su se dva fudbalska giganta, Bajern Minhen i Čelzi, a među onima koji su delili sreću i tugu bio je veliki broj poznatih, među kojima i Mateja Kežman, Marko Živić, Vuk Kostić, Viktor Savić, Igor Brakus, Strongmen i uvek dobro raspoloženi Dare i Mare. Bilo da su navijali za nemački ili engleski tim, na kraju, svi su uživali u zajedničkom vremenu provedenom uz Heineken.

UEFA Liga šampiona predstavlja najprestižniju klupsku platformu internacionalnih fudbalskih zvezda i njihovih klubova. Sa preko 150 miliona TV gledalaca u 220 zemalja širom sveta, ovaj premijum sportski događaj dostigao je globalni nivo i savršeno se uklapa uz Heineken brend u kojem ljudi uživaju u skoro svim zemljama na svetu.

Heineken kroz svoju ovogodišnju legendarnu fudbalsku kampanju slavi vezu između muškarca i fudbala kao fenomena umetnosti. Kao i svakoj umetnosti, i fudbalu su potrebne muze, i one su i predstavljene u promotivnim spotovima. Aktuelna kampanja poziva sve potrošače Heinekena na nezaboravno i bajkovito praćenje fudbala. Heineken je, u kombinaciji sa UEFA Ligom šampiona, stvorio spektakularnu umetnost u kojoj uživaju ljubitelji piva i fudbala širom sveta kreirajući sopstveni novi svet pun mogućnosti, zabave i čarolije u kojem snovi postaju java.

(old_image)

Pogledajte još