Željko na žurki kod Nine i Sabine

Nakon sjajne žurke koju je u nedelju priredila naša ekipa na Eurosongu, Željko Joksimović je nakon brojnih proba, jučerašnji dan posvetio obilaženju zabava koje su priredile druge delegacije.

Najbolji provod bio je kod "komšija" koji su u centru grada priredili žurku i mini koncert uz gitaru za prijatelje i fanove Nine Badrić na kome je Nina još jednom pokazala da sjajno zvuči uživo.

Nakon toga, Željko se u pratnji Jovane uputio na žurku domaćina, Azerbejdžana, koja je organizovana nedaleko od hotela u kojem je odsela naša delegacije, a na kojoj je predstavljen kao specijalni gost njihove predstavnice, Sabine Babajeve.

Fotografije sa žurke pogledaj OVDE

Željko i Sabina se poznaju više od 10 godina, od učešča na Slavjanskom Bazaru u Vitebsku, 1999. godine, tako da Željku nije bilo teško da na njenu molbu, specijalno za tu priliku, zajedno sa bendom nešto i odsvira.

Bio je to refren naše pesme na azerbejdžanskom jeziku, koji je urađen iako nisu bile planirane nove verzije. Naime, od samog dolaska naše delegacije, Azerbejdžance je stalno interesovalo da li će Željko prepevati pesmu na azerbejdžanski. Njima je to utoliko više značilo što nijedan pevač pre toga nije otpevao svoju pesmu na jeziku domaćina. To je bio dovoljno jak motiv za Željka i ekipu, pa su uz pomoć njihovog domaćina Mađida uspeli da urade mali deo pesme. Poslušajte kako je "Nije ljubav stvar" zvučala na azarbejdžanskom:

U nastavku večeri, Joksimović je izveo pesmu koja je dan pre bila hit na žurci srpske delegacije i tako je još jednom zapalio atmosferu u Jazz klubu. Po završetku žurke su usledili intervjui sa domaćicom večeri Sabinom Babajevom.

(old_image)

Pogledajte još