Azdejković za Nadlanu.com: Bogati muškarci se ponašaju odvratno

Da si političar sa kim bi bio u koalaciji?
Ni sa kim. Bio bih diktator. Ukinuo bih parlament i političke stranke. Vladao bih sam, čvrsto, ali pravedno! Sve političke stranke u Srbiji su gnezdo korupcije i parazita koji se međusobno bore oko plena.

Koji je tvoj najskuplji komad garderobe?
Ne kupujem skupu garderobu. Dobio sam na poklon neke D&G i Yves Saint Laurent košulje, ali lično bi me duša bolela da dam 500 evra za komad odeće. Mislim da je to nepotrebno!

Gde kupuješ garderobu u Beogradu ili inostranstvu?
U inostranstvu. Najčešće u Berlinu. Beograd je bezobrazno skup i izbor je mali i konzervativan. Ja ne nosim sportsku odeću, tako da mogu da biram između crne, sive, teget i braon. Srpski bajeri za velike brendove nisu čuli za crvenu, zelenu, plavu, žutu... Kad pogledamo internacionalne sajtove velikih brendova i robu koja je došla u Srbiju, shvatimo da su dobili garderobu samo za penzionere! Garderobu koja malo zaliči na gej, ne uzimaju!

Facebook ili Twitter?

Facebook. Twitter mi je povezan sa Facebookom, tako da svi moji twitovi izađu kao statusi na FB.

Montaže Predraga Azdejkovića

Sajtovi u Boomarksu?

Pornografija (mahom strejt) i piraterija.

Koji beogradski klub je po tvom mišljenu po svetskim standradima?
Nijedan. Ja u srpskim klubovima ne mogu da se opustim i budem ono što jesam, dok u bilo kom svetskom, ja to mogu. Zato ne mogu da izdvojim nijedan klub.

Šta misliš o Andreju Pejiću?

Andrej Pejić je prošle godine u Srbiji proglašen za gej ikonu godine i ja ga obožavam. On trenutno dekonstruiše muževnost, što je odlično, jer su muškarci duboko frustrirani nametnutim ulogama da moraju da budu snažni, hrabri, sirovina, dlakav i mačo. Većina muškaraca se ne uklapa u tu ulogu, jer su mršavi ili imaju dugu kosu ili se depiliraju ili žele da nose roze pantalone ili crvene cipele... Muškarci moraju da se izbore za svoju rodnu slobodu, a Andrej je pokazatelj da je to moguće, da se može otići u ekstrem i odlično se zabavljati.

(old_image)

Koja žena sa naše javne scene izgleda svetski?
Rekao bih Karleuša, ali neću… JK je previše opterećena robnim markama, što mi je malograđanski. Biram Biljanu Cincarević koja se oblači s ukusom, a nema potrebu da paradia skupe robne marke.

Koji muškarac sa naše javne scene izgleda svetski?
Robert Čoban. Visok, zgodan i lep. Muškarci u njegovim godinama se mahom opuste i izgledaju odvratno. Muškarci sa njegovim bogatstvom se mahom ponašaju odvratno i kite dijamantima, zlatom i silikonskim klinkama. On odudara od toga i to je super.

Top 5 filmova?

Ja sam u poslednje vreme orijentisan na serije, jer kraće traju… a ja sam poslovan čovek sa malo slobodnog vremena. Izdvojio bih serije: Vil i Grejs i Dadilja, koje su se prikazivale kod nas i serije Golden Girls, Queer As Folk i Smash, koje nisu stigle do srpskih gledalaca.

Ceca ili Kareluša, i zašto?

Karleuša. Zato što nema problema da bude protiv ukusa većina. Ceca se „uvlači“ većini da bi bila srpska majka, masovno voljena, kao i političari, dok Karleuša provocira i nervira tu većinu. Za to je potrebna hrabrost i ludost.

Kakve osobe izbegavaš?

Samozaljubljene, arogantne i neprincipijelne. Mislim da sam time opisao pre svega aktiviste LDP i DS. Imam problem sa ljudima koji jedne principe primenjuju na osobe koje su im bliske a sasvim drugačije na one koje im nisu. Ne podnosim licemere!

(old_image)

Pogledajte još