Kaldi: Novobeogradska oaza

Iako se nalazi u urbanom delu Novog Beograda, pored televezije "B 92", kafe Kaldi će vam pružiti takav mir kao da se vaša udaljenost od grada meri kilometrima.
Bašta sa pravim palmama, na trenutak će vas prebaciti u egzotične krajeve, u kakve obično idete na odmor i to kad imate sreće. Leto karakterišu kiše i letnji pljuskovi, pa ni ovo neće biti drugačije. Ipak razloga za brigu nema, jer suncobrani kakve oni imaju nema niko u gradu. Štite i od kiše i od sunca, a vama preostaje samo da se opustite i uživate, jer će se uigrani "Kaldi tim" pobrinuti za sve.

(old_image)

Eliksire koji su prave vitaminske bombe, ceđenje od svežeg voća, morate probati. Ceđeni na specijalnoj centrifugi za agrume, potpuno zadržavaju svežinu, vitamine a njihov ukus će vas potpunog razoružati. Ako ste ipak za nešto konkernije uzmite tanjir sa svežim voćem, uz koji služe med i cimet. Mmm... pa ovo već otvara apetit., a nema griže savesti jer je sve zdravo i prirodno.

Letnja karta koktela koju nude će vas ostaviti bez daha, jer je urađena po poslednjim svetskim trendovima. Neprevaziđeni Mojito koktel prave u 10 varijanti, sa Monin sirupima i svežim listićima nane koje imaju u bašti.

(old_image)

Kafu koju pripremaju devojke koje su obučeni baristi, prepričavaju se danima; u svim varijantama, ukusima i kombinacija, a što je najbitinije sve je sveže.

Ako bez posla ne možete nikako, ovde možete održati manje formalan poslovni sastanak, diskretno osoblje će vam obezbiti neophodni mir.

Ovde dolaze oni koji umeju da prepoznaju prave vrednosti: poslovni ljudi, japijevci, dame - klinaca nema.

Njihov kvallitet prepoznale su mnoge javne ličnosti pa ćete ne tako retko videti nekog od "celebritija" kako sedi u bašti Kaldi kafea.

(old_image)

Pogledajte još