Gatuzo ljut na trenera Milana

MILANO, 26. novembra 2009. (Beta-AP) - Fudbaler Milana Đenaro Gatuzo rekao je da još nije odlučio da li će napustiti klub u zimskom prelaznom roku pošto je izgubio mesto u prvom timu.

Gatuzo je izgubio mesto u prvom timu jer se još nije oporavio od povrede, ali i zbog toga što je trener Leonardo promenio taktiku. Njegov ugovor sa Milanom ističe u junu 2011. godine.

"Ja sam Rino Gatuzo i ne mogu da čekam da se neki igrač povredi, pa da se vratim u tim. Lagao bih ako bih rekao da je sve u redu. Osećam se dobro i snažno i razočaran sam što to ne mogu da dokažem", rekao je Gatuzo za list Korijere delo Sport. 

"Ne mogu da prihvatim da u timu Milana više nisam nezamenljiv", dodao je on.

Gatuzo, koji se oporavlja od povrede mišića, ove sezone odigrao je samo sedam utakmica za Milan.

"Moram da razgovaram s (potpredsednikom Milana Adrijanom) Galijanijem jer nije lepo da posle 11 godina u klubu povremeno budete u sastavu", rekao je Gatuzo.

Gatuzo je 1999. godine došao u Milan i do sada je za "roso-nere" odigrao 400 utakmica. On je bio u sastavu reprezentacije Italije koja je 2006. godine osvojila Svetsko prvenstvo.

Selektor Marčelo "Lipi me je uverio da ću, uprkos malom broju odigranih utakmica, biti u timu za Svetsko prvenstvo 2010. godine", rekao je 32-godišnji fudbaler.

Mediji u Italiji naveli su da bi Gatuzo u januaru mogao da pređe u Mančester siti.

Pogledajte još