Nadlanu.com patrola: Kakav je provod u Crnoj Gori?

Za sve mlade i one koji se tako osećaju, već drugu godinu zaredom klub Stefan Braun pruža odličan provod na moru. Reklo bi se – noćni život Beograda seli se u Crnu Goru. Ali, provod na moru ne može se uporediti ni sa čim. Daleko od obaveza i gradske vreve, dok more leči sve rane, imaš samo jedan zadatak – da se dobro provedeš.

POGLEDAJ I: Mr. Stefan Braun Montenegro FOTO

Tropski bar...

Dok je u Budvi gužva, kafić do kafića a muzike se skoro mešaju, u Bečićima je mirnije. Ono što je zanimljivo jeste da se odlično možeš provesti i preko dana. Stefan Braun nudi odlične koktele, sendviče, palačinke, voćne salate... Pre podne može da se uživa uz laganu muziku, a već popodne ovaj bar prerušava se u mesto lude zabave. Đuska se na šanku, sluša se haus muzika. Stefan Braun mesto je gde se okupljaju poznati, pa smo tako tokom ovog vikenda 7. I 8. jula videli Petra Kapisodu, Grua, Dada Polumentu, i druge. I to nije sve – uživali smo u reviji koju je organizovao Cosmopolitan sa klubom Mr. Stefan Braun, igra se odbojka na pesku... Ukratko, zabava za svačiji ukus.

Zabava na „višem nivou“

(old_image)

Dok na plaži možeš da se zabavljaš preko dana, pravo ludilo kreće od ponoći. Klub „Top Hill“ u Budvi u ovo sezonu ulazi pod sloganom „Are you ready for the next level?“. Dok se vozimo taksijem do kluba, penjemo se uzbrdo, i komentarišemo da je stvarno „top“ u svakom smislu. Na vrhu brda, pod otvorenim nebom, prvi utisak je – nešto između Dance arene i Sensation Whitea. OK, ne računamo nastupe Cece, Dina Merlina, itd.

Odlično ozvučenje, osvetljenje, Vjing. Najbolji svetski i domaći di-džejevi, dobar prostor... U nekom trenutku na bini se pojavljuju igračice u kostimima. Neko komentariše – Ma, kao karneval u Riju! Sa plafona vise plesačice-akrobatkinje, dok lagano prave razne pokrete, žicom prolaze duž celog kluba. Mali vodoskoci, igračice, a tu je i šank kluba Stefan Braun na kome se naravno đuska, a u kome rade najveseliji barmeni.

Kad svako radi svoj posao...

(old_image)

Većina u Crnoj Gori govori kako prava sezona još nije počela, i kako se očekuje gužva od 15. jula. Međutim, ni letnji Stefan Braun a ni Top Hill nemaju s tim problema, kako sami kažu. Kod njih je već puno, a sezona uveliko traje. Kako? Pitali smo vlasnika Top Hilla...

"Top Hill je jedinstvena priča što se tiče bivše Jugoslavije pa čak i šire... Kada se otvori Top Hill počinje i sezona, a ne obrnuto. Imali smo pozive iz skoro svih hotela u Budvi, njihovi gosti su čekali precizne informacije kada će koji nastup u Top Hillu da bi tada rezervisali smeštaj.
Top Hill je brend a samim tim privlači ljude koji su najbolji u svom poslu
."

Na pitanje da li Puro Beach smatra konkurencijom, vlasnik Top Hilla odgovara:

"Ne, Top Hill ne samo u Crnoj Gori, već i na Balkanu nema konkurenciju. Radimo već tri godine, i svake godine imamo sve više gostiju iz inostranstva, i one koji su obišli skoro sve svetske destinacije gde se dobro provodi. I svi oni imaju samo reči hvale za klub „Top Hill“."

Da li je preterano ili opravdano uporediti provod u Top Hillu sa provodom recimo na Zrću ili Mikonosu?

"Top Hill prati svetske trendove, i svake sezone očekuju se neka iznenađenja. Ove godine su to recimo cure koje nose prskalice i šampanjce do separea preko celog kluba."

Tako to funkcioniše kada svako radi svoj posao najbolje što ume.

Kada bi cela Crna Gora funkcionisala ovako, sezona bi trajala od maja do oktobra. Toliko lepota i potencijala, sve je kao stvoreno za uživanje...

(old_image)

Pogledajte još