Đurović traži borbu i srčanost

BEOGRAD, 27. novembra 2009. (Beta) - Košarkaši FMP-a iz Železnika u subotu dočekuju zagrebačku Cedevitu u desetom kolu Jadranske lige, a trener "pantera" Vlade Đurović ocenio je da bi borbena i srčana igra njegove ekipe mogla da bude ključ pobede.

"Trebalo bi da presudi srce. Moramo da odigramo maksimalno borbeno, ali ne bih da zalazim dalje u taktiku. Ako ponovimo partiju iz nedavnog meča protiv Radničkog, pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje", rekao je Đurović za sajt kluba.

Trener FMP-a dodao je da ekipa iz Zagreba ima veoma kvalitetnu i iskusnu ekipu. "Dokazali su to pobedama nad Hemofarmom i Zvezdom. Sigurno je da kvalitetom prednjaci centar Andrija Žižić, koji je napravio fenomenalnu inostranu karijeru u Barseloni, Olimpijakosu i Panatinaikosu. Ovoga leta vratio se u Hrvatsku i igra odlično. Sjajna su i dva Amerikanca Džermejn Anderson i Tomas Mobli. Sa Barišom Krasićem i Damjanom Rudežom, igračima sa zavidnim iskustvom u Jadranskoj ligi, Cedevita predstavlja odlicnu ekipu", kazao je on.

Utakmica u Železniku igra se od 18 sati, a ulaz je besplatan.

Pogledajte još