Zabija: Nemam gde da odem

"Shvatio sam koliko sam i gde grešio, spreman sam da se suočim sa posledicama. Odgovornost za postupke je isključivo moja. Kriv sam, prihvatiću bilo kakvu odluku kluba. Samo da se zna: prolazio sam kroz neuporedivo teže privatne i profesionalne nevolje, od kojih tek za neke znate. Verujem da ću prevazići i ovu" deluje uverljivo Zabija.

Da li je tačno da je, pre nego što vas je Rogić udaljio s treninga, svemu prethodio verbalni sukob, u kome vas je Lazar Marković opsovao?

"Rogić je trener, ja samo igrač, tako stvari moraju da se postave. Nisam svojevoljno izašao s terena, kako je pogrešno prenela većina medija, a o razlozima izbacivanja nije vreme, ni mesto, da se govori. Sekretar stručnog štaba, Ljubiša Ranković, najbolje zna kako sam se osećao, dva meseca savršeno je brinuo o meni".

A incident sa Markovićem?

"Svaka nesuglasica sa terena zaboravi se čim uđemo u svlačionicu, jer smo tim. Moja je greška što, ako je bilo, u fudbalu normalnih problema, nisu smeli da se odraze na moje postupke, niti da takvim ponašanjem vraćam na poverenju dobijenom od dva čoveka u klubu".

Da li je tačno da ste tražili da idete?

"Nostalgija je prisutna, ali, nemam gde da se vratim! Prenaglio sam, pogrešio što sam probleme pokušao da rešim eventulanim odlaskom. Samo se pitam - gde?"

Pogledajte još