Zvezda dobila golgetera

"Nisam mogao ni da sanjam ovakav debi. Srećan sam naravno zbog golova, ali prvenstveno zbog ostvarene pobede. Na ovakav način se osvjaju trofeji, i moramo da verujemo u pobedu do poslednjeg sudijskog zvižduka. Iskreno, ja sam i u 92. i u 93. minutu verovao da ćemo postići pobedonosni pogodak, i to se i ostvarilo", rekao je Mudrinski.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Radnički Niš 3:2

"Sigurno da na svakoj utakmici neću davati po tri gola, ali ću se truditi uvek da dam maksimum i da doprinesem trofejima kluba. Nisam imao tremu i u pripremi utakmice mnogo mi je pomogao Milijaš, koji mi je pričom objasnio šta znači Zvezdin dres, i šta treba da radim kako bih savladao pritisak", rekao je Mudrinski.

Nešto više od 13000 navijača napravilo je odličnu atmosferu. O svom prvom susretu sa Delijama, Ognjen je rekao:

"Sigurno da je i nas igrače, kao i navijače poljuljao poraz od Bordoa. Imali smo sve u svojim rukama, i ispali na nesrećan način. Verujem da će ubuduće Zvezda samo pobeđivati", uveren je Mudrinski.

Svi koji su u Lav Medija centru prisustvovali predstavljanju novog napadača Crvene zvezde, primetili su gospodina koji je potpisivanje ugovora sa najtrofejnijim srpskim klubom propratio suzama.

"To je bio moj otac. Svi u porodici smo veliki Zvezdaši. I danas, roditelji su mi bili na tribinama i prvi su mi čestitali nakon meča. Sigurno da su presrećni zbog mene, kao i brat koji je pratio susret sa severne tribine sa najvatrenijim navijačima. I pored svega toga ne želim da ističem sebe u prvi plan, golovi su zasluga čitave ekipe", skroman je trostruki strelac za crveno-bele.

Prvi put u istoriji kluba dogodilo se da jedan igrač Crvene zvezde na debiju tri puta zatrese protivničku mrežu.

"Malopre sam čuo taj podatak, ali zaista, ne želim da naglašavam svoj pojedinačni učinak. Svi smo dali maksimum, i ne bi bilo u redu da samo ja dobijem pohvale. Trebaće mi nekoliko dana da se slegnu utisci. Postizao sam golove i dresu mog bivšeg kluba, ali sigurno da je drugačiji osećaj kada to radite u dresu Zvezde. Trudiću se da nastavim tako",uporno je insistirao na skromnosti Ognjen.

Pogledajte još