Predstavljena nova linija keramičkih tiganja „Kaufmax“

Tokom predstavljanja 6 tiganja pod sloganom “Ispeci pa reci”, različitih dimenzija i za različite namene, Saša je uz asistente iz publike na praktičnom primeru, kuvajući u kuhinji koju je po njegovim savetima savršeno izradio “Bane kuhinje” iz Subotice, pokazao kako se može ispeći jaje bez kapi ulja, pripremiti kineska hrana u voku koja podjednako lepo miriše i izgleda, ali i zadržava sva hranljiva svojstva, otkrio je kako se prave pokidane palačinke, prisutnima pojasnio zašto je “Kaufmax” keramičko posuđe mnogo zdravije i korisnije u domaćinstvu od svih drugih.
Predstavnici medija, ali i predstavnici iz najvećih srpskih lanaca prodaje uživali su u prijatnom ambijentu splava “Amsterdam”, pažljivo upijajući Sašine savete kada su”Kaufmax” keramički tiganji u pitanju.

Saša Mišić koji je majstor kuhinje i ambasador udruženja kreativnih kuvara Srbije je specijalno za sve prisutne osmislio recept koji je nazvao “Sašin toranj ukusa”. Koristeći različite ukuse Srbije, pokazao je prisutnima kako se lako mogu kombinovati i slagati ukusi, i kako je kuvanje zapravo jedna beskrajna, maštovita igra.

Među zvanicama su bili i voditelji Adriana Čortan, Irena Atanasković, Boban Spasojević, a program je vodila šarmantna Ana Pendić.

(old_image)

Pogledajte još