Artiljero

Mali (17 god) navija za Crvenu Zvezdu, ali se ne snalazi u okruženju huliganizma i nasilja. Stalno sluša priče od svog starijeg brata o velikim uspesima Zvezde iz prošlosti. Ali, njegovo društvo samo sedi, kritikuje... Opšta letargija. Nema više heroja na koga se mogu ugledati.

FOTO GALERIJA: Na setu filma "Artiljero"... Tu je Marakana!

Mali upoznaje jednu posebnu devojku - Anu, koja sanja neku dobru akciju, samo još uvek nije sigurna kakvu konkretno. Za konkretno je zadužen – Mali.

Film Srđe Anđelića "Artiljero" će beogradsku premijeru dočekati 31. oktobra u 20.30h u Sava centru, a potom sledi novosadska premijera - 1. novembra. Da li će doći i Nemanja Vidić? Svi s nestrpljenjem očekujemo... Posebno navijači Crvene Zvezde.

U poverenju joj saopštava da je važno da se Nemanja Vidić iz Mančestera vrati u Zvezdu. Iako je Ani sve to naivno, ona pristaje na sve jer je obuzme njegova strast. Smišljaju društvenu akciju povratka Nemanje, ali niko ne reaguje, kao da su svi zagledani u sopstvene probleme.

POGLEDAJ: Trejler filma "Artiljero"

Ipak, navijači Zvezde svih generacija se bude sa željom da na raznorazne načine skupe pare. I odjednom, ono što je delovalo neostvarivo, postaje motiv za ceo komšiluk, za tribine čuvene beogradske Marakane...

Ana sve događaje u filmu snima na svoj mobilni telefon, i od tih scena pravi srećan kraj... Samo, kakav?

(old_image)

Scenario i režija: Srđan Anđelić
Uloge: Jovan Kolarić, Ana Konjović, Nebojša Glogovac, Peđa Bjelac, Petar Božović, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Danijela Vranješ


https://www.youtube.com/watch?v=npCw2LJ_lq8
Pogledajte još