Bez zakona

Film "Bez zakona" je istinita saga o braći Bondurant, krijumčarima alkohola koji su potražili ostvarenje svog američkog sna u Virdžiniji tokom godina prohibicije. Najstariji brat, Hauard (Džejson Klark), uspeo je da preživi Veliki rat, ali se kući vratio rastrojen onime što je video i radio. Njegov brat Forest (Tom Hardi) zamalo je umro od španskog gripa koji im je odneo roditelje. Iz tog iskustva je izašao s tihom snagom i nepobedivošću.

Ova napeta priča o kriminalu i korupciji, vernosti i ljubavi, brutalnosti i nežnosti, bogat je dodatak američkom gangsterskom kanonu.

Džek (Šija Lebuf) je najmlađi brat koga ne možete da zadivite, osećajan je i pametan. Vremena su teška, a posla nema, ali njih trojica su preduzetnici koji su izgradili unosan lokalni posao destilujući snažan i popularan špiritus.

Međutim, vreme švercovanja alkohola je pri kraju jer stiže specijalni zamenik Čarli Rajks (Gaj Pirs) iz Čikaga. Rajks je nemilosrdan i korumpiran i staviće na kocku sve što su braća izgradila i što predstavljaju, ali oni nemaju nameru nikome da se priklone. Uslediće obračun koji će zauvek promeniti sudbinu porodice Bondurant, ali i čitavog okruga.

Režija: John Hillcoat
Uloge: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Jessica Chastain

https://www.youtube.com/watch?v=4pGyLF3IWcQ
Pogledajte još