Tenis u humanitarne svrhe

BANJALUKA, 30. novembar 2009. (FoNet) - Teniske zvezde Novak Đoković i Viktor Toricki, povodom egzibicionog meča koji su odigrali u Banjaluci, zahvaljujući inicijativi "Telekoma Srbija" i "Telekoma Srpske", ističu da im je bila posebna čast što su meč igrali za decu i u humanitarne svrhe.

Prihod od prodatih ulaznica biće iskorišćen za izgradnju igrališta za decu sa invaliditetom u okviru Zavoda "Dr. Miroslav Zotović" u Banjaluci.

Pored "Telekoma Srbija" i "Telekoma Srpske", kao organizatora ovog spektakularnog meča, njegovi pokrovitelji su Vlada Republike Srpske i Grad Banjaluka.

Generalni direktor "Telekoma Srpske", Predrag Ćulibrk najavio je da ce korisnici m:tel-a od 1. decembra 2009. godine moći da koriste m:tel 3G mrežu i najbrži mobilni internet u BIH.

Koristeći regionalna znanja i iskustva, "Telekom Srpske" svojim korisnicima nudi usluge, koje po kvalitetu, ne zaostaju za onima koje nude vodeće svetske kompanije.

"Telekom Srpske" zauzima 37 odsto tržišnog učešća u Bosni i Hercegovini i ubraja se među najprofitabilnija preduzeća u Republici Srpskoj i u BIH.

Vizija kompanije je liderstvo i u društveno odgovornom poslovanju, navodi se na kraju zajedničkog saopštenja "Telekoma Srbija" i "Telekoma Srpske".

Pogledajte još