Brazilska manekenka meta ismevanja: Slikala se na ruševinama Njujorka

Guvea (30) koja je navodno bila i na stranicama "Plejboja", odlučila je da okači niz slika na svoju "Fejsbuk" stranicu na kojima se naginje nad iščupanim drvećem i stoji na polupanim kolima na ulicama Njujorka.

Fotografije su izazvale talas neodobravanja i kritike, pa je tako sajt "Goker" napisao: "Haos koji prati užasnu prirodnu katastrofu je odlična prilika da budete u centru pažnje i isprobate nove poze, uglove i garderobu koju inače ne biste nosili. Ovo je idealan trenutak za poziranje na prevrnutim stvarima i automobilima".

Naravno, Fejsbuk stranice i Tamblr profili koji ismevaju manekenku buknuli su mrežom, pa su nikle i  Pogledaj fotomontaže na kojima manekenka pozira “na "Titaniku", ispred požara na cepelinu "Hindenburg" kao i blizu smrti Mufase iz "Kralja lavova".

Autor pravih nesrećnih fotografija bio je Nanin muž Karlos Kejes, a ponosna žena ih je odmah okačila na svoj Fejsbuk profil, ni ne sluteći šta bi moglo da se dogodi.

- Ovo je prvi put da sam u Njujorku. Veći deo tog dana smo zapravo proveli u krevetu, a onda smo otvorili bocu vina... - objasnila je Guvea španskom magazinu "EGO".

zvor: Alo

(old_image)

Pogledajte još