Konačno! Coldplay u Beogradu: Coldplay Live 2012

0

Svi fanovi Coldplaya, zakazujemo druženje 13. novembra u bioskopima Cineplexx na premijeri velikog koncertnog filma nastalog na turneji "Mylo Xyloto". Paralelno sa celim svetom, film "Coldplay Live 2012" i u Beogradu!

Coldplay Live 2012” je prvi koncertni film tokom devet godina stvaralaštva, a dokumentuje njihovu čuvenu svetsku turneju, povodom albuma “Mylo Xyloto”. Od početka turneje u junu 2011. godine koncertima je prisustvovalo više od 3 miliona ljudi.

Film “Coldplay Live 2012” biće prikazan, kao i u celom svetu, 13. novembra u 20h u bioskopu “Cineplexx” u Delta Cityju, kao i u Cineplexxu u Nišu i Cineplexxu u Kragujevcu.

Coldplay na velikom platnu je pravi bioskopski raj uz vizualni spektakl, jake emocije i neverovatan zvuk. U bioskopima će biti prikazan ekskluzivno samo 13. novembra.

Film je režirao Pol Dagdejl, koje je već potpisao neke koncertne filmove: “Adele's Live” u Royal Albert Hallu i “The Prodigy's World's on Fire“.

“Coldplay Live 2012” uključuje snimke koncerata u hali Stade de France u Parizu, Bell Centre u Montrealu i fantastični nastup na piramidalnoj sceni na Glastonbury festivalu.

Coldplay je svetski bend sa prepoznatljivom pop muzikom i hitovima, a ekskluzivni bioskopski događaj izaziva pomamu širom sveta.

“Mylo Xyloto“ je bila najzabavnija turneja od svih koje je bend imao do sada. Osećalo se mnogo energije od samog početka, delimično jer smo bili ponosni na muziku, na vatromete, svetleće narukvice, lasere i celu ekipu, ali najviše zbog publike za koju smo svirali. Tokom godina rada, ona je sve više i više postajala deo koncerta. Oni su glasni, raznoliki, puni energije i čine zvuk mnogo boljim nego kada sviramo mi sami. Želeli smo da zabeležimo taj neverovatni osećaj koji nam oni pružaju i tako je nastao naš koncertni film – kaže frontmen benda Kris Martin.

Režija: Paul Dugdale

https://www.youtube.com/watch?v=EB-NbV4JTjU

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.