Ovako je sa 40

Pet godina nakon što nas je scenarista/reditelj Džud Apatou upoznao s Pitom i Debi u filmu "Zaglavilo se" (Knocked Up), Pol Rad i Lesli Man repriziraju svoje uloge muža i žene koji se bliže jednoj prekretnici u filmu "Ovako je sa 40", nefiltriranom, komičnom prikazu života jedne američke porodice.

U ovom četvrtom rediteljskom poduhvatu, Džud Apatou objašnjava šta je sve potrebno da bi jedna porodica skladno živela. Iz ovoga proizilazi iskren prikaz izazova i lepih stvari koje donose brak i porodica u moderno doba.

Posle više godina braka, Pit živi u kući okružen ženama: ženom Debi i njihovim dvema ćerkama, osmogodišnjom Šarlot (Ajris Apatou) i trinaestogodišnjom Sejdi (Mod Apatou). Dok se bude borio da održi svoju izdavačku kuću u životu, on i Debi će morati da otkriju kako da oproste, zaborave i uživaju u ostatku života... pre nego što poubijaju jedno drugo.

Scenario i režija: Judd Apatow
Uloge: Paul Rudd, Leslie Mann, Megan Fox, John Lithgow, Iris Apatow, Maude Apatow, Jason Segel, Melissa McCarthy, Robert Smigel, Charlene Yi, Albert Brooks

https://www.youtube.com/watch?v=jKxIQZzMrpI
Pogledajte još