Večeras u Brankowu: “Hed Kandi” seksi spektakl

Pravilo ovih ekskluzivnih žurki koje se održavaju na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Las Vegasa do Ibize, je da svi gosti imaju na sebi neki beli odevni predmet, pa je u skladu s tim iBrankow bio u ovim nijansama.

Lepe i zgodne igračice su dobro podgrejale atmosferu u publici, u kojoj se, kako i priliči ovako otmenim partijima pio čuveni šampanjac “Moet”, proizvođač slavnog Don Perinjona. S obzirom da je ovo jedna od najluksuznijih disko žurki na svetu i Brankow je bio okićen velikim disko kuglama. Ipak, pravi provod je počeo kad za pult izašao Andi Norman, jedan od glavnih di džejeva “Hed Kandija”.

Njegove disko melodije je uživo sve vreme pratio saksofonista Bendžamin, kako i nalaže koncept ovih žurki. Dobar provod je potrajao sve do jutra, a važno je da se već sada zna da prvi dolazak ovog luksuznog brenda u Srbiju neće biti i poslednji.

Beograd će stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem i Amsterdamom, pošto će se ove eksluzvne žurke u “Brankowu“ ubuduće održavati dva puta godišnje, po jednom na zimu i proleće.

(old_image)

Pogledajte još