Restoran Na ćošku: Mesto koje će vas osvojiti na prvi pogled

Nalazi se, pogađate već, na ćošku Beogradske i Krunske ulice i već punih 20 godina uspešno posluje pod ovim imenom.

Ovaj čarobni ćošak ima gastronomsku tradiciju jer se na tim koordinatama od davne 1932. godine kada je i napravljena zgrada smenjuju ugostiteljski objekti. Beograđani su već navikli da je ovo mesto gde se dobro jede!

Nije ni čudo što je restoran „Na ćošku“ mali hedonistički hram, gospodin koji je vlasnik restorana jedan je od onih Beograđana, koji su umeli od restorana da naprave mesta sa dušom. Ona gde ćete dolaziti i kada ste srećni i onda kada vam treba uteha uz muziku i čašu dobrog vina ( inače sva služe na čašu).

(old_image)

Jelovnik je napravljen za ljude rafinisanog ukusa: nije previše obiman, ali sadrži jela koja gađaju „pravo u srce“. Francuska, srpska , italijanska kuhinja ali i specijaliteti azijske kuhinje koji su prilagođeni ukusima našeg podneblja. Ovo je jedan od retkih restorana u Beogradu u kom umeju da pripreme brizle na način koji će vas naterati „prste da poližete“. Znate li kakvi su to fancy ćevapčići? Dođite u restoran „Na ćošku“ i otkrite šta to može biti! Rezervacija nije neophodna!

Enterijer je sveden sa nenametljivim detaljima. Boje su tople i pastelne, a deo za nepušače je izdvojen tako da možete uživati kojoj god kategorji da pripadate.

Ovo je prvi restoran u Beogradu koji je dozvolio ulaz kućnim ljubimcima, tako da se ne morate odvajati od svog najboljeg prijatelja ni kada uživate u svom ručku.

(old_image)

Pogledajte još