Premijerno: Prva šetnja kućom Velikog brata

Marijana Mićić, koja je sačekala novinare i fotoreportere, pozvala je misterioznog „drugog voditelja“ i konsultovala se da li da otkriva njegovo ime. Odgovor je bio negativan iako se manje više zna da je reč o Ani Mihajlovski. Tek kada se u centralnoj prostoriji pojavio prvi čovek produkcije „Emotion“, Goran Stamenković, potvrđene su pretpostavke novinara. Novi serijal vodiće upravo Marijana i Ana.

Zbivanja u kući pratiće četrdeset kamera a kao i do sada toaletni prostor ostaće izvan domašaja objektiva. Serijal će trajati šest nedelja, glavna nagrada iznosi pedeset hiljada eura. Budući da je uređenje kuće u poslednjoj emitovanoj sezoni veoma hvaljeno, napravljene su minimalne izmene. Enterijer je potpuno u duhu funkcionalnosti i izuzetno modernog dizajna.

Na prvoj pres konferenciji sve je proteklo u znaku nedorečenosti i pumpanja tenzije tako da o imenima učesnika nije bilo ni pomena. Rečeno je jedino to da neće biti pripadnika klase polupoznatih ličnosti koje obično popunjavaju i prostor i brojno stanje u srpskim rijaliti programima. Štaviše, saopšteno je da će se u kući naći i internacionalne zvezde što ide u prilog glasinama o pregovorima produkcije „Emotion“ i popularne pevačice osamdesetih, Samante Foks.

Rečeno je takođe i to da se o rivalitetu sa „Farmom“, koja se već emituje na televiziji Pink, i ne razmišlja budući da čelnici produkcije smatraju da ta dva programa imaju sasvim različite ciljne grupe. Ulazak u kuću, u ponedeljak uveče, biće obeležen i specijalnim zadatkom „Cirkus“ čija je šatra osmišljena tako da veoma asocira na amblem Vlade Srbije. Od ishoda zadatka zavisiće i sudbina nekih učesnika. Sve u svemu, šou počinje obeležen velikim entuzijazmom i ambicijama njegovih kreatora.

Pogledajte kako izgleda kuća u našoj foto galeriji

Milan Nikolić

(old_image)

Pogledajte još