Nadlanu.com i Radio TRI te vode na koncert Bijonse!

Portal Nadlanu.com i Radio TRI te pozivaju da dokažeš koliko si veliki fan popularne Kraljice Bi i osvojiš ulaznice za sam start njene turnjere “The Mrs. Carter Show World Tour“ u Beogradu.

Pažljivo prati korake i možda se baš ti pridružiš novinaru Nadlanu.com na koncertu u Kombank Areni u Beogradu, 15. aprila u 20h.

Delimo 2x1 ulaznicu za koncert Bijonse i priliku da postaneš zvezda foto galerije portala Nadlanu.com! Izabranih dvoje će se družiti sa novinarom portala Nadlanu.com na koncertu, fotografisaće se zajedno, a mi ćemo te fotografije objaviti na portalu Nadlanu.com.

Evo kako do karata...

Korak 1: Odgovori tačno na sledećih pet pitanja

1. Zašto se aktuelna turneja Bijonse zove "The Mrs. Carter Show World Tour"?
2. Iz koje američke savezne države je Bijonse?
3. Koja reč je zahvaljujući Bijonse i njenom bendu Destiny's Child ušla u Oksfordski rečnik?
4. Koju poznatu američku pevačicu je Bijonse igrala u filmu "Cadillac Records"?
5. Po čemu je Bijonse dala ime svojoj ćerkici Blu Ajvi Karter?

Pomoć oko odgovora na ovih pet pitanja možeš naći u NADLANU.COM BIJONSE FOTO GALERIJI!

Koncert je rasprodat, tako da vredi da se potrudiš i možda baš ti osvojiš jednu od dve specijalne ulaznice koje dele Nadlanu.com i Radio TRI.

Korak 2: U nekoliko rečenica nam objasni zašto si baš ti Najveći fan Bijonse na Balkanu

Svega nekoliko duhovitih, iskrenih i totalno tvojih rečenica te deli od prilike da dobiješ ulaznicu za koncert Bijonse koji je davno rasprodat. Zato, tastaturu pod prste i ubedi nas da si baš ti ta osoba koja treba da uživo vidi Kraljicu Bi na bini Kombank Arene.

Korak 3: Pošalji odgovore na pitanja i tvojih nekoliko rečenica na temu “Zašto sam Najveći fan Bijonse na Balkanu“ na e-mail nagrade@nadlanu.com zajedno sa tvojim imenom, prezimenom i brojem lične karte.

Dvoje najvećih fanova Bijonse izabraće žiri u sastavu:

Milan Nikolić, urednik Zabave portala Nadlanu.com

i

Srđan Šmigić, urednik Radija TRI.

Impresioniraj ih svojim poznavanjem svih tajni Bijonse/Saše Firs/Kraljice Bi/gospođe Karter i ubedi ih da si baš ti NAJVEĆI FAN BIJONSE NA BALKANU!

Dobitnike objavljujemo u ponedeljak 15. aprila u 14h kada ćemo i obavestiti dve osobe koje su osvojile po jednu ulaznicu za koncert Bijonse. Takođe, na portalu Nadlanu.com ćemo objaviti i pobedničke razloge zašto su baš oni Najveći fanovi Bijonse na Balkanu.

(old_image)

Pogledajte još