Prosinečki: Mogu samo da čestitam Sa Pintu!

"Očigledno da se ovaj frajer (Sa Pinto) dobro snašao. Treba mu čestitati na sjajnom nizu pobeda, mada sam pošteno drhtao dok sam gledao utakmicu sa Donjim Sremom. Baš je bilo slabo i neubedljivo. Čoveče, pa Bajko je skinuo četiri zicera. I onda mu se desi onaj kiks u Jagodini i vi novinari odmah "graknete". Stanite, bre, malo... Taj dečko je zadužio Zvezdu. Kažem vam, biće jako teško dobiti Partizan na njegovoj travi. Iskreno, njih nešto i ne pratim, ali ovi momci to mogu" rekao je Prosinečki za Naše Novine.

Prosinečki je "vrelinu" večitog derbija osetio kao igrač i trener, pa zna da će uskoro u Srbiji biti proglašeno "vanredno stanje".

"Mogu samo da zamislim šta će se pisati i pričati dan ili dva pre derbija u Humskoj. A šta god da se tamo desi, na "Marakani" će se i dalje igrati fudbal. Razumem glad Zvezdinih navijača, ogromnu želju, ali ne treba da se jedna utakmica pretvara u borbu na život i smrt."

Na kraju, Prosinečki se osvrnuo na pomalo čudan tretman koji trenutno u Zvezdi imaju Srđan Mijailović i Luka Milivojević.

"Malo me čudi mala minutaža Luke Milivojevića i Srđana Mijailovića, ali da ne bude kako ja nekome solim pamet iz tamo nekog Kajzerija. Međutim, Zvezda je napravila dva reprezentativca, a sada kao da se trudi da od njih ne zaradi novac - stvarno čudno. Međutim, svaki trener ima svoje ideje, tako da mogu samo da čestitam Sa Pintu na svemu što je do sada uradio. Valjda će znati da ovu moju decu izvede na šampionski put."

Pogledajte još