Marina Kotevski predstavila nove Lisca kupaće kostime

Kupaći kostimi Lisca za predstojeće leto koketiraju sa divama, savremenim retro modelima, naborima, draperjem, a pepito i cvetne uzorke dopunjuju morski talasi u višebojnim prugama i sa uvek aktuelnim mornarskim motivima. Kolekcija naglašava lepotu ženskih oblina, a pažljivo oblikovani modeli popuniće dekolte ili pak prikriti one delove koje želimo da sakrijemo.

U kupaćim kostimima Lisca Selection žene će fatalne poglede deliti u svilenom sjaju nabora, koji se poigravaju sa dvobojnim kombinovanjem. Mogu se odlučiti i za raskošan vez sa blještavim štrasom, koji zaokružuje profinjen izgled promišljeno minimalističkih modela u kraljevsko plavoj ili crnoj boji.

Za dame koje vole letnju ležernost, protkanu savremenim retro izgledom večno aktuelnih mornarskih pruga i vatrenih kombinacija, tu je kolekcija kupaćih kostima Cheek by Lisca. Upravo u ovoj liniji, pronašla se i Marina Kotevski, poznata voditeljka koja je od prošle godine ambasadorka ove robne marke. Prošle jeseni oduševila nas je svojim fotografijama u donjem vešu, a ovog proleća predstavlja trendi kupaće kostime. Marinin favorit za letnju sezonu jeste serija Freestyle iz kolekcije Cheek by Lisca, koja je višestrano upotrebljiva mix&match serija- može se nositi sa obe strane, pa se gornji i donji deo prodaju posebno.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.