Luksuz na obalama Jadrana- premijerno održana manifestacija "24 sata Elegancije" u Crnoj Gori

Ovaj jedinstveni lifestyle događaj, realiziovan u partnerstvu sa Nacionalnom turistčkom organizacijom Crne Gore, posvećen prelepim klasičnim automobilima i prestižnim predmetima izuzetnog kvaliteta i vrhunske izrade, okupio je predstavnike političke i bizinis elite, filmske zvezde, top modele i sportske legende, koji su zajedno uživali u vrhunskoj estetici.

POGLEDAJ I: "24 sata Elegancije" FOTO

Sve je počelo koktelom na terasi impesivnog Bruno Lounge bara, u jedinstvenom Hotelu Avala Resort & Villas. Uz klasične zvuke viliončela, stigla nam je budućnost kroz jedinstveno i nestvarno iskustvo koje nam je pružio neverovatni Samsung S9, jedan od najluksuznijih televizora na svetu sa ultra high definition ekranom – apsolutno tehnološko savršenstvo današnjice, koji je premijerno predstavljen u ovom delu regiona. Ovaj neverovatni televizor, dobitnik je nagrade za najbolje inovacije i najbolji proizvod 2013. godine, a gosti su sa oduševljenjem mogli da se uvere zašto je to tako.

POGLEDAJ I: "24 sata Elegancije" FOTO

(old_image)

Sjajna atmosferia prenela se na terasu Bruno bara, gde je održana prezentacija poslednje kolekcije modela čuvene italijanske kuće stila Sciamat, sinonima muške elegancije. Gosti su bili Valentino i Nicola Ricci, koji su svoju viziju preneli publici, koja je oduševljeno pozdravila modele u originalnim i prefinjenim odelima, pravim umetničkim delima. Ovom prilikom ekskluzivno su predstavljeni TAG Heuer satovi iz najnovije Masterpiece kolekcije, koja je donela pravu revoluciju u svet visokog časovničarstava.

Subota, 13. jul, bila je u znaku luksuza, skupocenih predmeta ručne izrade i fantastičnih automobila koji su prisutne ostavili bez daha, a sve u Porto Montenegru, trenutno jednoj od najprestižnijih destinacija nа Jadranskom moru i definitivno najatraktivnijoj jaht-marini svetske klase u Evropi.

Za obožavaoce retkih klasičnih automobila, priređena je prava poslastica-Allegri del Volante Classic Car Photo Session, u saradnji sa kolekcionarskim autoklubom Allegri del Volante, iz Firence. Porto Montenegrom grmeli su skupoceni lepotani: Maserati 200 si 1956-e, Ferrari 250 GT TR Fantuzzi iz 1959-e i Jaguar D Type iz 1957.

Usledio je „Luxury Salon“, u Regent showcase apartmanu, čime su isprepletani najekskluzivniji izložbeni predmeti, sa otmenim i prijatnim ambijentom sa pogledom na divni Bokokotorski zaliv. Odabrani gosti su se upoznali sa istaknutim kompanijama i prefinjenim brendovima: Sciamat, oličenje rafiniranosti i stila, Ducal, majstori vrhunskih ručno rađenih cipela, Clive Christian, raskošni parfemi koji sadrže najdragocenije, retke sastojke a zastipa ih Institut Perfumeur Flores, TAG Heuer satovi nagrađeni prestižnim priznanja na ovogodišnjem sajmu u Ženevi, Urban Sea, luksuzni materijali za enterijer i jahte, Lotusier, autentični, rukom rađeni predmeti za kuću.

POGLEDAJ I: "24 sata Elegancije" FOTO

(old_image)

Dan posvećen eleganciji zaokružen je rafiniranom notom Moët & Chandon šampanjca, u kojem su uživale zvanice tokom koktela održanom na terasi Luxury Salona.

Vibrantna atmosfera prenela se na fenomenalni Quintessentially „24 sata Elegancije“ party uz podršku Belvedere vodke, i Tikveš vina u fantastičnom ambijentu Purobeach-a. Među brojnim zvanicama bili su: proslavljeni košarkaši Dejan Bodiroga i Dragan Tarlać, u društvu svojih supruga, glumica Katarina Radivojević koja je, specijalno za ovu priliku, došla direktno iz Hollywooda, top-model Jelena Ivanović, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore Branimir Gvozdenović i mnogi drugi. Gosti su, pored sjajne zabave, dobili sjajnu mogućnost da se uvere u neke od fantastičnih performansi skupocenog Samsung S9 TV-a.

POGLEDAJ I: "24 sata Elegancije" FOTO

Quintessentially party, je trajao duboko u noć, i bio je kulminacija dana ispunjenog raznovrsnim prefinjenim sadržajima, i odličan završetak manifestacije „24 sata Elegancije“ koja će, spajajući različite sfere luksuza i elegancije u jedan nezaboravan doživljaj, postati simbol prestiža u Porto Montenegru.

(old_image)

Pogledajte još