Izabrane finalistkinje Lica godine

Stručni žiri u sastavu: Dejan Marković- direktor vodeće svetske modne agencije WOMEN Management, Tihana Zalepugin - direktorka najuticajnije model agencije u Hrvatskoj - Talia Models, Nenad Korkut - modni analitičar i doktor medicine iz Zagreba, Duška Jovanić - novinar, Aymeric Montlaur - talent scout iz Pariza, Nadežda Jokić, urednik magazina HELLO, Uroš Ignjačević, generalni direktor TRIDENT Media Group, Branka Kovačević - urednica kulture casopisa BAZAR, Goga Grubješić - kreativni direktor agencije Superstar Worldwide, imao je veoma težak zadatak da između šesnaest prelepih devojaka izabere četiri. Naime, bilo je ovo finale kojim su prethodili kanstinzi u celom regionu I gde se prijavilo preko hiljadu devojaka, ali za finale, svaka država (Srbija, Crna Gora, Bosnia I Hecegovina I Hrvatska) imale su mogućnost da imaju po četiri predstavnice. Devojke su stigle u Beograd nekoliko dana ranije kako bi za finalno veče bile potpuno spremne.

POGLEDAJ I: Izabrane finalistkinje Lica godine FOTO

Finalistkinje

(old_image)

Bilo je to fantastično nadmetanje u lepoti, a četiri devojke: Katarina Milosavljević, 16 godina, iz Srbije; Maja Čukić, 17 godina, iz Crne Gore; Jovana Gajić, 18 godina, iz Bosne i Hercegovine I Kim Kosanović, 18 godina, iz Hrvatske će otputovti 31. avgusta na Taorminiu- Sicilija, na svetski izbor LOOK OF THE YEAR, koji će se održati u vrtovima Naksosa, pod vedrim nebom prelepog antičkog teatra. Ovaj spektakl biće u italijanskoj produkciji, u kome će učestvovati poznate muzičke zvezde kao i najprestižnije modne kuće, prenosiće svi svetski mediji, a učestvovaće preko 40 zemalja.

THE LOOK OF THE YEAR je prvi, pravi i najpoznatiji svetski izbor za LICE GODINE, putem kojeg su otkriveni mnogi svetski top modeli, čije su karijere krenule uzlaznom putanjom, neposredno nakon otkrića i njihovog uspeha na ovom izboru.

Organizatori izbora za LICE GODINE za naš region su Model Scouting Office i agencija SuperStar Worldwide.

Model Scouting Office je vodeća modna agencija na ovim prostorima koja prepoznaje i pronalazi nove talente, a potom gradi i vodi njihove modeling karijere kroz svetske modne metropole.

(old_image)

Nakon spektakularnog tv finala, koje su vodili glamurozna Jelena Ivanović, naš poznati top model, uspešni scout menadzer i zvezda tv Pinka Boško Jakovljević, atraktivne finalistkinje I uvaženi gosti nastavili su veče proslavom pod zvezdanim nebom, u prelepom klubu koji je sinonim Beograda - Lounge Bar Kalemegdanska Terasa, s pogledom na osvetljenu

Kalemegdansku tvrđavu, koja je izgledala magično. Bio je to pravi happy end izbora za LICA GODINE-LOOK OF THE YEAR, održanog u Beogradu.

Partneri manifestacije bili su: Kelvin Café, novootvoreni bar u centru Beograda,Terazije 8; Institut Parfumeur Flores iz Zagreba; Model Studio, Beograd; Blic, dnevne novine; Hello! Magazine;
Nadlanu.com; Kon Tiki, vodeća i jedna od prvih turističkih agencija u Srbiji; Naxi Radio; TV Pink; Aura kozmetika; Make-up studio Dragan Vurdelja; Falkenstainer Hotel, Beograd Klub Frizera Beograd; Liv Import iz Zrenjanina; Plaza Hostel Beograd; Das Charmes iz Zagreba; Filip Maksimović, stilista; Revija modela Ines Janković i Biljane Tipsarević.

(old_image)

Pogledajte još