Poznati, čija je smrt iznenadila svet (FOTO)

BRITANI MARFI

Umrla je u svojoj 32. godini od srčanog udara, nekoliko dana pre Božića. Njeno beživotno telo nađeno je u tuš-kabini, a pretpostavlja se da je uzrok smrti to što se predozirala lekovima, jer su nađeni veoma jaki medikamenti u njenoj kući.

Glumica je bila zapažena po ulogama nežnih i romantičnih heroina sa filmskog platna.
Zapažene ulogueostvarila je u fimovima "8 milja", "Upravo venačni", Neprilagođena".

HIT LEDŽER

Glumac Hit Ledžer, poznat po ulozi Džokera u filmu "Betmen: Mračni vitez", za koji je posthumno nagrađen oskarom, umro je 22. januara 2008. godine u 28. godini, od prekomerne doze lekova i ostavio ceo Holivud u žalosti.

MAJKL DŽEKSON

Jedna od smrti koja je najviše šokirala javnost bila je smrt Majkla Džeksona. Kralj popa umro je iznenada 25. juna 2009. godine u svojoj 50. godini.

Pio je u isto vreme propofol, lorazepam i midazolam i verovatno je kombinovanje tih lekova izazvalo njegovu smrt.

Za njegovu smrt optužen je njegov lični lekar doktor Konrad Marej protiv koga je suđenje u toku.

NATAŠA RIČARDSON

Kada je objavljeno da je poznata glumica Nataša Ričardson doživela nesreću na skijanju, niko nije mislio da je u pitanju išta više od povrede.

Nažalost, ‚‚lakša'' povreda glave ipak je bila ozbiljnija nego što su zaključili doktori i Nataša je umrla u 45. godini, ostavivši iza sebe muža Lijama Nisona i dva sina.

PATRIK SVEJZI

Zvezda ‚‚Prljavog plesa'', Patrik Svejzi, umro je od raka pankreasa u septembru 2009. godine, godinu i po dana otkad je saznao da je bolestan, u 57. godini.

Njegova poslednja uloga bila je u seriji ‚‚Zver'', gde je glumio agenta FBI-a, a najpoznatiji je bio po ulogama u filmovima "Prljavi ples" i "Duh".

Njegova partnerka iz "Prljavog plesa" Dženifer Grej, rekla je povodom njegove smrti da je Patrik bio "retka i prelepa kombinacija sirove muževnosti i savršene gracioznosti, divan i jak, bio je pravi kauboj sa nežnim srcem".

FARA FOSET

Čarlijev anđeo Fara Foset našla je svoje mesto u raju u junu 2009, kada je umrla zbog raka debelog creva u 62. godini.

Dijagnoza raka debelog creva je Fosetovoj ustanovljena u septembru 2006. Četiri meseca kasnije, saopštila je da je izlečena, ali se bolest vratila u proleće 2007. i kasnije proširila na jetru.

Foset je u Nemačkoj bila na eksperimentalnom lečenju matičnim ćelijama, o čemu je snimila prilog koji je početkom 2008. prikazan na američkoj televiziji.

DEJVID KARADIN

Iako je glumio u stotinu filmova, Dejvid Karadin je poznatiji po načinu na koji je umro. Nađen je mrtav u junu 2009, a kao uzrok smrti navedena je erotska asfiksija. Tako je nakon njegove smrti u 72. godini otkrivena njegova mračna seksualna tajna.
Glumac je, naime, pronađen u sedećem položaju u ormaru sa kanapom obmotanim oko vrata i tela u trenutku kad je u Tajlandu snimao novi film "Stretch". Njegov Čak Bajnder je bio šokiran Karadinovom smrću.

- Bio je pun života, uvek želeo da radi... divna osoba - rekao je tada on.

TED KENEDI

Iako mu je u maju 2008. dijagnostifikovan rak mozga, njegova smrt u avgustu 2009. potresla je celu zemlju. Umro je u svojoj 77. godini.

Ovaj senator iz Masačusetsa, poslednji pripadnik političke dinastije najuticajnijih senatora u istoriji SAD, preminuo je u svom domu na poluostrvu Kejp nakon duge borbe.

Najmlađi brat Džona Kenedija, američkog predsednika ubijenog 1963, bio je decenijama neformalni vođa liberalne struje Demokratske partije.

Izvor: Blic Žena

Pogledajte poslednje fotografije poznatih pokojnika u galeriji ispod...

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.