Iznenađenje za fanove Hobita: Pitajte Pitera Džeksona sve što želite!

Naime on će se zajedno sa članovima glumačke ekipe družiti sa fanovima kojima će biti omogućeno da postavljaju pitanja. Džekson im je takođe obećao i posebno iznenađenje, ali nije naveo šta je to.

"Zdravo svima! Ostalo je manje od dva meseca do premijere filma 'The Hobbit: The Desolation of Smaug', koja je zakazana za 13. decembar, i usred smo intezivne post-produkcije", stoji u njegovom obraćanju.

Članovi ekipe pojaviće se, 4. novembra, na bini 4 bioskopa i biće povezani satelitskom vezom kako bi svi mogli da učestvuju u ovoj prezentaciji.

Događaj će biti strimovan i putem interneta, za sve one koji nisu imali sreće da se nađu u jednoj od odabranih bioskopskih sala.

"Ali, za sve one koji dođu u bioskop... Recimo da ću se zahvaliti na poseban način, zato što su se dodatno potrudili", piše Džekson.

On nije naveo šta je iznenađenje, ali se u komentarima ispod posta uveliko nagađa. I svi se nadaju da je proslavljeni reditelj odlučio da im prikaže novi film, ili bar delić istog

Još uvek nije objavljen spisak bioskopa koji će učestvovati u projektu poznatog reditelja, a mi se nadamo da će bar jedan bioskop u regionu biti uvršten u spisak.



J.R.


(old_image)

Pogledajte još