Candy Universe: Najslađa priča o slakišima

Svi dobro znamo da su slatkiši mnogo više od slatkog ukusa u ustima. Razanovrsni oblici, vesele boje u atraktivnim pakovanjima, predstavljaju pravu umetnost.

Candy Universe je slatka bajkovita priča koja je napravljena sa puno ljubavi. Štandove ovog čarobnog univerzuma imate u Beogradu na dve lokacije:u tržnom centru Ušće i Delta City i u Plazi u Kragujevcu.

(old_image)

Badem, voćni žele, čokoladne kuglice, lizalice gumene bombone samo su neke vrste od slatkih proizvoda koje nude.

(old_image)

I to nije sve! Zamislite fenomenalne ukuse kao što su aronija u crnoj čokladi, jogurt srca, brusnica u crnoj čokoladi, zelena kola...
Cena za sve vrtste bombona je ista! Zato slobodno napravite svoju unikatnu kombinaciju. Možete da odabere bukvalno po jednu od svake, slatko osoblje Candy Universa će vam pomoći!

(old_image)

Svi dobro znamo kako je to kad nam "za juče" zatreba poklon, a još kad je je posao u pitanju odlaganja nema. I ne mora da ga budu jer su u Candy Universe spremi na sve situacije: imaju odlična rešenja za poslovna pakovanja, kao i brendirana i unikatna pakovanja.

(old_image)

Ako volite da stvari završavate jednim klikom, to možete i u Candy Univerese. Poručite svoju kombinaciju i u toplini doma čekajte da vam stigne slatki paket.

(old_image)

Pogledajte još