Aerobik hepening na Košutnjaku

BEOGRAD, 8. decembra 2009. (Beta) - "Aerobik hepening" održaće se u subotu 12. decembra povodom dana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja..

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vasputanja Dušan Mitić istakao je da su celokupan program pripremili sudenti sa smera za rekreaciju i da je to njihov završni ispit.

"Namera nam je da pokažemo najbolje i najatrajtivnije programe. Održaće se pet javnih časova kada će svi koji žele moći da vežbaju , rekao je Mitić agenciji Beta i dodao da je ceo program osmišljen za ljubitelje aerobika.

Na "Aerobik hepeningu" između ostalog biće prikazani džez balet, miks aerobik, trbusni ples, dens (dance) aerobik, enerdži kik (energy kick), fristajler šou (freestyler show), etno džim (ethno gym), snou dens (snow dance), strečing i relaks (strećing&relax).

Program će početi u subotu u 12.00 u hali fakulteta u Ulici Blagoja Parovića 156 na Košutnjaku, a ulaz će biti besplatan.

Aerobik hepening održaće se 12. put povodom dana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada i beogradskog Udruženja stručnjaka za rekreaciju.

Pogledajte još