FLAŠKA: Tako je fensi da je imaš!

Da to izbegnemo često nosimo flašice sa vodom, da nam tečnost koja život znači bude pri ruci. Skoro da niko od nas ne obraća pažnju iz kakve ambalaže pijemo vodu. Zato je dobro znati šta kažu poslednja istraživanja: voda u plastičnim flašama može prouzrokovati zdravstvene poteškoće, jer plastika sadrži visok nivo antimona koji služi kao katalizator u proizvodnji plastičnih flaša, a kako se u velikoj meri ispušta iz plastike u vodu, dolazi do njegovog nagomilavanja u ljudskom telu.

Plastične flaše koje su bile izložene suncu ili nekom vidu toplote ili su na bilo koji način oštećene ispuštaju u vodu drastično veću količinu štetnih materija. Zato se višekratna upotreba plastičnih flaša, što čine mnogi ljudi, ne preporučuje.

Problematičan je i bisfenol, koji može uticati na razvoj bolesti srca i krvnih sudova, dijabetes i probleme sa jetrom, a hemikalije iz plastike ometaju i rad hormona što se posebno uočava kod ženske populacije.

(old_image)

PRIJATELJI FLAŠKE: Isidora Bjelica i Maja Volk sa svojim Flaškama.

Voda je medij koji vrlo lako ”otapa“ materije iz materijala u kojima se čuva. Zato je staklo kao material otporno na takvo delovanje, što znači da se njegove supstance ne ispuštaju u vodu, a u isto vreme ne zagađujete okolinu plastičnim flašama.

Zato je Flaška napravljena od stakla, za svakodnevnu je upotrebu, pomaže vam da podignete kvalitet života i brinete o svom zdravlju, zaštiti okoline i takođe za veliku uštedu novca koji trošite za kupovinu flaširane vode.

Po čemu je Flaška posebna od svih ostalih staklenih flaša za višekratnu upotrebu?

To je korišćenje TPS tehnologije za bolju strukturu vode, metode koja će vodu iz česme učiniti mekšom, pitkijom i najbližom izvorskoj vodi. Ta tehnologija je do sada najviše primenjivana u kvantnoj medicini, biorezonantnim terapijama najraširenijim u Nemačkoj, ali i u Srbiji (Bicom, Mora terapija), homeopatiji…

U staklo se učitavaju informacionim tehnologijama programi koji se potom sa stakla, kada sipamo vodu u Flašku, elektromagnetski prenose na tu vodu u roku od nekoliko minuta i čine je mekšom i hidrantnijom.

(old_image)

Staklo sadrži 71% silicijuma, od koga se prave kompjuterski čipovi i koji samim tim najbolje prenosi informacije. Već nakon 5 minuta neutrališu se štetni molekuli u vodi do 45% (teški metali, hlor), pa voda iz slavine nalikuje izvorskoj vodi. Haotične grupe molekula vode (koji se inače grupišu u klastere od po 300-400 molekula) se regrupišu u predivne kristalne strukture i bolje su organizovani u heksagonalan oblik, snažnije je energetsko polje vode. Mnogim testovima u vrhunskim evropskim laboratorijama i institutima je utvrđeno dejstvo vode iz Flaške na biljke, biopolje ljudi, a eksperiment koji je sproveo Masaru Emoto, autor “Poruka vode”, u decembru 2012. potvrđuje da voda iz Flaške znatno poboljšava strukturu vode iz vodovoda - voda ima bolji ukus.

Većina korisnika Flaške oseća bolju hidrataciju i mekšu strukturu vode, zbog čega je više i popijemo. Ovakvu vodu piju i osobe koje vodu inače piju retko ili gotovo nikada.

Flaška je 2009. počela da osvaja Sloveniju, zatim Hrvatsku, a trenutno se naglo širi po celom svetu i prodaje već u oko 20 država sveta: Americi, Kanadi, Tajlandu, Španiji, Nemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Britaniji…

Ako želite možete na njoj odštampajte svoje ime ili logo firme za poslovni poklon.

“Prava sreća je učiniti druge ljude srećnima” – reči su velikog duhovnog Učitelja.

Ono što jedemo 70% utiče na naše zdravlje! Sirova hrana je po najnovijim naučnim istraživanjima najzdravija ishrana na svetu! Živa hrana u kojoj su očuvani enzimi, vitamini, minerali daće Vam mnogo više energije, pročistiti Vas od toksina, uliti Vam novi entuzijazam, radost, užitak…

SoulFood Catering - Prvi ketering presne hrane u Srbiji vam nudi izbor već dobro poznatih jela nacionalnih kuhinja iz celog sveta, u okviru dnevnih menija: pice, falafel, takosi, suši, burgeri… kao i veoma zanimljive čorbe, salate, a o čarobnim tortama i kolačima da i ne govorimo, jer oni su posebna priča za sebe.

(old_image)

Ova izreka jeste naš moto – pripremajući hranu u posebnoj atmosferi sa velikom posvećenošću, radošću i začinjenoj ljubavlju, želimo da oplemenimo Vašu svakodnevicu, jer duboko verujemo da hrana upija energije i vibracije kojom je pripremana.

(old_image)

Pogledajte još