fbpx

Gde su i šta danas rade "Moćni rendžeri" (FOTO i VIDEO)

Ostin St. Džon - u seriji Djeson Li Skot, Crveni rendžer

I pre nego što je prihvatio ulogu Crvenog, lidera rendžera, Ostin je bio fasciniran borilačkim veštinama. Danas ovaj 38-godišnjak na svom sajtu napisao je: "Ne radim to zbog sporta ili hobija." Kada je napustio seriju, igrao je u "Majstori karatea - borilačke veštine za decu" i bio jedan od pisaca knjige o borilačkim veštinama. Po njegovoj biografiji, iako se još uvek bavi ovim, on je trenutno bolničar i vatrogasac u Vašingtonu.

Volter Emanuel Džons - u seriji Zek Tejlor, Crni rendžer

Pre nego što je postao Crni rendžer, Volter je radio kao profesionalni igrač, a na sredini druge sezone je zamenjen. Ipak, vratio se 1999. godine kao glasovna ispomoć u filmu "Moćni rendžeri - Izgubljena galaksija". "Sjajana stvar kod Rendžera je bila što je svako dete moglo da se identifikuje sa njima", rekao je on prošle godine. Imao je epizodnu ulogu u seriji "Bafi, ubica vampira", a danas ima 42 godine.

Dejvid Jost - u seriji Bili Kraston, Plavi rendžer

Dejvid, koji danas ima 44 godine, ulogom Plavog rendžera ostavio je neizbrisiv trag, te su ga producenti pozvali i da se pojavi u poslednjoj, počasnoj epizodi ovog serijala. Ipak, Jost, koji je homoseksualac, rekao je da je boravak na setu za njega bio pakao. "Otišao sam jer su me nazivali "pederčinom" više puta. Osećao sam se kao da nisam vredan da budem super heroj, jer sam gej." Sa druge strane, tvorci serije tvrde da je Jost otišao jer više nije dobijao novčani bonus. Jost se danas bori protiv homofobije i radi kao producent u Los Anđelesu.

Taj Trang - u seriji Trini Tvang, Žuti rendžer

Taj je napustila seriju sa Volterom i Ostinom, sa kojima je u to vreme bila bliska. Posle toga je igrala u filmu "Vrana". na žalost, njen život je tragično prekinut 2001. kada je u 27. godini poginula u saobraćajnoj nesreći.

Ejmi Džo Džonson - u seriji Kimberli Hart, Ružičasti rendžer

Ovo je bila sjajna prva uloga za gimnastičarku Ejmi. U "Rendžerima" je bila četiri sezone, a potom je glumila u seriji "Ferlisiti". Pojavila se u još nekoliko serija, danas ima 42 godine, udata je i ima jedno dete.

Džejson Dejvid Frenk - u seriji Tomi Oliver, Zeleni/Beli rendžer

On je ostvario jednu od najdužih uloga u "Rendžerima" prvo kao Zeleni, pa kao Beli rendžer. Seriju je napustio 1997. godine. Kako god, nekoliko puta je gostovao u seriji, a nedavno je izrazio želju da snimi film o Zelenom rendžeru.

A ovo je novija fotografija 😉

Blic

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.