DOBRA VEST: Počelo Nicola’S sniženje

Nicola’S ime koje je više od dve decenije sinonom za mušku i žensku eleganciju, dobro je poznato svima onima kojima su podjednako važni izgled i kvalitet. U duhu predstojećih praznika i doba darivanja, ova renomirana modna kuća je dala svojim mušterijama do 50 odsto sniženje na ceo asortiman, koje će trajati do isteka zaliha.

(old_image)

Nicola’S je mesto gde svako može naći nešto za sebe, haljinu, odelo ili kaput. Iako nam je u ledenim danima, kada temperatura vazduha pada ispod nule, najvažnije da se utoplimo, takođe je bitno i da lepo izgledamo. Sa modnom kućom Nicola’S možete naći pravu meru.

FOTOGALERIJA:
NICOLA’S KOLEKCIJA

Nova Nicola’S kolekcija, kao i uvek, nudi mladim poslovnim ženama širok spektar dobro dizanirane odeće za svaku priliku: odeću za posao, zabavu, happy, opuštanje, odmor i putovanja. Napravljena od prirodnih materijala, Nikola'S garderoba je idealna za svaki dan. Savršeni komadi odeće od rustičnog, prirodnog pamuka i lana u kombinaciji sa liocelom koji ima izgled kepera, ali je nežan kao svila, udoban, mek i otporane na gužvanje. Ispunjenje želje svake žene - da ima odeću koja ne mora da se pegla. Ne samo što ne mora da se opterećuje tokom napornog radnog dana da li se možda izgužvala, već joj štedi i vreme koje može da potroši u druženju sa prijateljima, kupovini ili na neki drugi kreativan način.

Sve više muškaraca shvata da kroz svoj stil oni govore o sebi. Pravi muškarac pored toga što je poslovan i uspešan, prati i kulturna dešavanja, izložbe, muzičke koncerte, predstave. Verovatno se pitate postoji li takav? Sada vam je lak da ga prepoznate. savršeni mušarac na sebi ima odabranu Nicola’S garderobu.

(old_image)

Strogi muški stil inspirisan pop kulturom i modom 80-ih godina je glavna inspiracija nove kolekcije. Tu su dugi vuneni kaputi, grafički čist kolorit i urban art izgled.

Nova kolekcija inspirisana je pop kulturom i modom 80-ih godina. Tu su dugi vuneni kaputi, grafički čist kolorit i urban art izgled. Ipak, za savremene muškarce koji vole retro stil, ima komada u kojima će izgledati kao da su vremeplovom stigli iz 30-ih godina 20. Veka. Detalji poput što su beli šalovi od kašmira čitavoj kombinaciji daju nedoljiv šarm.

(old_image)

Za Prometeje 21. veka, tu je kolekcija inspirisana herojima 70-ih godina prošlog stoleća, Igi Popom, Džimijem Hendriksom i, naravno, rodonačelnikom pank pokreta, Sidom Visisom i Sex Pistolsima. Ovu garderobu krase smele kombinacije nitni i rajfešlusa sa materijalima kao što su štofovi od vune i kašmira. Kratki dvoredni kaputi i mantili od materijala novijih tehnologija su upravo ono sto predstavlja taj šik, glamur i jasno definisan stav u odevanju savremenog muškarca koji ima svoj stav i ne stidi se da ga pokaže.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, kupite nešto iz Nicola'S kolekcije sebi i dragim ljudima, po povoljnim cenama. Sniženje do 50 % traje do isteka zaliha.

(old_image)

Pogledajte još