Mejveder: Nokautiraću Pakjaoa

BEOGRAD, 9. decembra 2009. (Beta) - Američki bokser Flojd Mejveder junior rekao je da je uveren da će nokautirati Filipinca Menija Pakjaoa kada budu boksovali sledeće godine za titulu u velter kategoriji.

"Pakjao je dobar borac, ali ja sam dugo u boksu i dominiram već 15 godina. Niko me još nije pobedio i videćemo šta će se dogoditi u tom meču", rekao je Mejveder.

"Ne želim da navijači budu šokirani kada budu gledali naš meč jer se neće desiti ništa novo - on je već bio nokautiran i poražen. Izaći ću iz tog meča kao pobednik", dodao je 32-godišnji Amerikanac.

Mejveder je do sada neporažen, ostvario je 40 pobeda, od kojih 25 nokautom, dok je Pakjao od 55 mečeva pobedio na 50 - 38 nokautom, a doživeo je tri poraza i imao dve nerešene borbe.

Mejveder i Pakjao boksovaće 13. marta 2010. godine, a još nije odlučeno gde će se meč održati. Kao moguću lokaciju mediji navode američki Las Vegas.

Pakjao je prošlog meseca u Las Vegasu pobedio Migela Kotoa i osvojio šampionski pojas u velter kategoriji u verziji WBO. 

Pogledajte još