Sol Kembel želi u Mančester junajted

LONDON, 9. decembra 2009. (Beta-AP) - Bivši engleski fudbalski reprezentativac Sol Kembel rekao je da postoji mogućnost da potpiše za Mančester junajted, ali da ga niko iz tog kluba još nije zvanično kontaktirao.

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson se suočava sa velikim problemima u timu pošto je zbog povreda i bolesti ostao bez nekolicine standardnih odbrambenih igrača.

Jedino su Patris Evra i Nemanja Vidić na raspolaganju treneru, dok Ferguson ne može da računa na Rija Ferdinanda, Džona O'Šeja, Džonija Evansa, Gerija Nevila, Vesa Brauna i Rafaela i Fabija da Silvu.

"Niko me nije zvanično kontaktirao, ali postoje nagoveštaji. Naravno da bih voleo da zaigram za Junajted, ali moram da sačekam. I dalje treniram sa Arsenalom, ali otišao bih u Mančester ako bi me pozvali", rekao je Kembel.

Kembel je slobodan igrač, u septembru je napustio Nots Kaunti i nedavno je dobio dozvolu da raskine ugovor sa tim četvrtoligašem, posle samo jedne utakmice u "crno-belom" dresu.

Kembel je u karijeri igrao za Totenhem, Arsenal, Portsmut i Nots Kaunti. Za reprezentaciju Engleske nastupio je 73 puta uz jedan pogodak.

Pogledajte još