NOVOGODIŠNJE FRIZURE: Zablistajte u najluđoj noći!

Sigurno je većina već rezervisala svoj termin u frizerskom salonu, ali još nisu sigurne da li da se odluče za puštenu kosu ili punđu. Ravno isfenirana kosa ili lokne? Naravno, ukoliko ste propustile da obezbedite termin kod frizera, moraćete sami nešto da napravite.

Ove sezone aktuelne su ležerne punđe i pletenice, u raznim kombinacijama. Devojke vole ove frizure jer ne moraju u svakom trenutku da razmišljaju da li im se frizura pokvarila. Mogu da se opuste i igraju bez straha da su čupave“, kaže Valentina Jovanović, beogradska frizerka i dodaje: „Naravno, kosa je pokupljena, pa se manje znoje, zato se devojke mahom odlučuju za njih. Ukoliko se odluče za puštenu kosu, romantične lokne su se vratile u modu.

Ukoliko pripadate onoj grupi koja je zaboravila da rezerviše termin u frizerskom salonu, Valentina vam preporučuje da kosu jednostavno pokupite u rep ili napravite punđu na vrhu glave, ukrasite nekom lepom šnalom, stavite malo šljokica i zablistajte u najluđoj noći! Ukoliko želite puštenu kosu, isfenirajte je (ili ispeglajte), a možete i da stavite viklere ili je izgužvate. Šljokice su, naravno, poželjne u svakoj kombinaciji.

J.R.N.
Foto: hairtrends.biz

(old_image)

Pogledajte još